Aragaz Electrolux EKG51151OW, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Grill, 50 cm, Alb

0
Posted October 27, 2016 by in Aragaz
Aragaz Electrolux EKG51151OW

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Aragazuri:
 
Latime:
 
Brand:
 
Alimentare Plita:
 
Numar Arzatoare:
 
Grill:
 
Rotisor:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Grill, timer, siguranta plita si cuptor, aprindere electrica plita si cuptor, eficienta energetica, pret atractiv
 

Negative:

Nu consideram ca acest produs are minusuri
 

Garantie Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Electrolux EKG51151OW. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos. Specificatii tehnice PLITA Alimentare plita: Pe gaz Numar arzatoare: 4 Aprindere electrica arzatoare: Da Siguranta: Da Arzator mare: 1 Arzator mic: 1 Arzator normal: 2 Putere arzator […]

Scurta descriere

Electrolux EKG51151OW este un aragaz clasic, atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si din cel estetic. Acesta ofera performante peste medie si, in plus, are avantajul functionarii pe baza unei resurse energetice ieftine.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Electrolux EKG51151OW este alimentata pe gaz, motiv pentru care a fost echipata cu sistem de aprindere electrica, prin scanteie, pentru favorizarea inceperii rapide a procesului de gatit. De asemenea, au fost adaugate 4 supape de siguramta, cate una pentru fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri dezvoltat este unul destul de larg, cuprins intre 1 si 3 kW. Gratarele sunt destul de ferme si ofera stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, au avantajul de a fi detasabile individual, fapt ce favorizeaza curatarea locala.

Cuptorul aragazului Electrolux EKG51151OW este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme de aprindere si siguranta, similare celor din cazul plitei. Cavitatea acestuia nu are un volum foarte mare, insa, se incadreaza in media gamei, oferind 53 l. La capitolul functii intalnim incalzirea inferioara care va ajuta sa obtineti preparate fragede, fara a le imbraca in crusta crocanta. Daca doriti alimente crocante, le veti putea obtine cu ajutorul grill-ului, care ofera rezultate apreciabile. Timer-ul va ofera posibilitatea presetarii programelor de gatit, asigurandu-va ca alimentele nu se vor mai coace mai mult decat este cazul. Acesta va opri procesul culinar imediat dupa scurgerea timpului presetat.

Concluzia noastra este ca Electrolux EKG51151OW chiar daca este un aragaz clasic, alimentat pe gaz, reuseste sa ofere performante apropiate de cele ale gatirii electrice. Avand in vedere ca resursa pe baza careia functioneaza este mai putin costisitoare, veti putea amortiza in timp investitia. Pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Electrolux EKG51151OW. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos.

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Pe gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 2 kW

 

CUPTOR

Grill: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Capacitate (l): 53
Incalzire inferioara: Da

 

ACCESORII

Capac: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 85.5 x 50 x 60
Latime (cm): 50

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)