Aragaz Electrolux EKG61182OX, 4 arzatoare, Gaz, Aprindere electrica plita si cuptor, Grill, Rotisor, Siguranta plita, 60 cm, Inox

0
Posted January 19, 2017 by in Aragaz
Aragaz Electrolux EKG61182OX

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Aragazuri:
 
Latime:
 
Brand:
 
Alimentare Plita:
 
Numar Arzatoare:
 
Grill:
 
Rotisor:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aprindere electrica, supape de siguranta, eficienta energetica, aspect modernizat, grill, rotisor, autocuratare catalitica
 

Negative:

Nu consideram ca acest produs are minusuri
 

Garantie Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Electrolux EKG61182OX. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos. Specificatii tehnice PLITA Alimentare plita: Gaz Numar arzatoare: 4 Aprindere electrica arzatoare: Da Siguranta: Da Arzator mare: 1 Arzator mic: 1 Arzator normal: 2 Putere arzator mare: […]

Scurta descriere

Electrolux EKG61182OX este un aragaz foarte performant, echipat cu functii si sisteme de gatit moderne, capabile sa duca la bun sfarsit orice operatiune culinara. Aspectul sau este unul modernizat, reusind sa se debaraseze de tiparele clasice.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Electrolux EKG61182OX este alimentata pe gaz si ofera patru arzatoare cu interval larg de puteri, cuprins intre 1 kW, pe cel mai mic dintre acestea si 3 kW, pe cel mai puternic. Aprinderea a fost facilitata printr-un sistem electric, prin scanteie iar siguranta este garantata de supapele ce insotesc fiecare arzator, cu rolul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Gratarele sunt ferme, ofera o excelenta stabilitate vaselor din care gatiti si au avantajtul de a fi detasabile individual, favorizand curatarea locala. Suprafata din inox are o foarte buna rezistenta la conditiile dure la care este supusa si se curata usor cu anumite solutii specifice.

Aragaz Electrolux EKG61182OX

Cuptorul aragazului Electrolux EKG61182OX este alimentat tot pe gaz si chiar daca ofera o coacere mai putin performanta decat a unui cuptor electric, nivelul acesteia este ridicat considerabil prin intermediul grill-ului si al rotisorului. Cele doua elemente va ajuta sa rumeniti, in special, bucatile mari de carne, fara a le usca la interior. Cuptorul beneficiaza de sisteme de aprindere si siguranta, similare celor din cazul plitei. Cavitatea acestuia are un volum de 51 l, incadrandu-se in media gamei. O surpriza placuta o reprezinta functia de autocuratare catalitica, ce transforma reziduurile in cenusa si le absoarbe in peretii laterali, captusiti cu panouri catalitice.

Concluzia noastra este ca Electrolux EKG61182OX reprezinta un aragaz cu functionalitate clasica dar cu performante superioare, gratie sistemelor moderne cu care este echipat. Eficienta energetica sporita, specifica clasei A, va ofera sansa de a amortiza in timp investitia, mai ales ca pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Electrolux EKG61182OX. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos.

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 2 kW

 

CUPTOR

Grill: Da
Rotisor: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Capacitate (l): 51
Siguranta cuptor: Da
Curatare catalitica: Da
Incalzire inferioara: Da

 

ACCESORII

Capac: Sticla
Tava: 2
Gratar cuptor: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Dimensiuni (IxLxA cm): 85.7 x 60 x 60
Latime (cm): 60
Clasa de energie: A

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)