Aragaz Heinner HFSC-50LITG, 4 arzatoare, Dispozitiv siguranta, Iluminare, Aprindere, Timer, Grill, 50 x 50 cm, Alb

0
Posted September 13, 2016 by in Aragaz
Aragaz Heinner HFSC-50LITG

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Aragazuri:
 
Latime:
 
Brand:
 
Alimentare Plita:
 
Numar Arzatoare:
 
Grill:
 
Rotisor:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Grill, timer, eficienta energetica, supape de siguranta, aprindere electrica, pret economic
 

Negative:

Aspect rudimentar
 

Garantie Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Heinner HFSC-50LITG. Vezi cum poti beneficia de inca doi ani de garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos. Specificatii tehnice PLITA Alimentare plita: Gaz Numar arzatoare: 4 Aprindere electrica arzatoare: Da Siguranta: Da Arzator mare: 1 Arzator mic: 1 Arzator normal: 2 Putere […]

Scurta descriere

Heinner HFSC-50LITG este un aragaz clasic, foarte economic atat din punct de vedere al consumului energetic, cat si din cel al pretului la care este vandut. Performantele sale nici nu impresioneaza, dar nici nu putem spune ca dezamagesc. Asadar, avem in fata un produs de clasa medie doar la capitolul functional, intrucat partea estetica ni se pare destul de rudimentara. Noi vom incerca, in cele ce urmeaza, sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Heinner HFSC-50LITG este alimentata pe gaz, o resursa ieftina dar care necesita doua sisteme aditionale, pentru a-i anihila principalele neajunsuri. Din fericire, aceasta plita dispune atat de sistem de aprindere electrica, prin scanteie, cat si de supape de siguranta, ce au rolul de a opri instant alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri dezvoltat de cele 4 arzatoare este unul mediu, incadrandu-se intre 0.88 kW, pe cel mai mic si 2.4 kW, pe cel mai puternic dintre acestea. Gratarele par destul de firave la prima vedere, insa, ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti si au avantajul de a fi detasabile individual, pentru favorizarea curatarii locale.

Cuptorul aragazului Heinner HFSC-50LITG este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme de aprindere si siguranta, similare celor din cazul plitei. Chiar daca nu putem vorbi despre o coacere la fel de rapida si uniforma precum in cazul cuptoarelor electrice, intalnim doua elemente extrem de utile, grill-ul si timer-ul. Primul va ajuta sa gatiti corect bucatile mari de carne, pe care le inveleste in crusta crocanta, fara a le usca la interior. Cel de-al doilea va avertizeaza acustic atunci cand procesul culinar trebuie sa inceteze, pentru a nu coace excesiv alimentele. Dumneavoastra va trebui doar sa-i presetati timpul de gatit.

Concluzia noastra este ca Heinner HFSC-50LITG este un aragaz clasic, ce se poate achita cu brio de sarcinile zilnice, oferind si o inalta eficienta energetica. Nu este, insa, produsul care sa va dea pe spate. Banuiesc ca nici nu va asteptati la asa ceva, avand in vedere pretul redus la care se vinde.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Heinner HFSC-50LITG. Vezi cum poti beneficia de inca doi ani de garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos.

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 2.4 kW
Putere arzator mic: 0.88 kW
Putere arzator normal: 1.78 kW
Gratar: Da

 

CUPTOR

Grill: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da
Siguranta cuptor: Da

 

ACCESORII

Capac: Metalic
Tava: 1 tava emailata
Gratar cuptor: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 50 x 50
Duze pentru GPL: Da
Latime (cm): 50

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)