Aragaz Heinner HFSC-S50SW, 4 Arzatoare, Dispozitiv siguranta, 50 X 50

0
Posted July 26, 2017 by in Aragaz
Aragaz Heinner HFSC-S50SW

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

3.5/ 5

Aragazuri:
 
Latime:
 
Brand:
 
Alimentare Plita:
 
Numar Arzatoare:
 
Grill:
 
Rotisor:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Siguranta plita si cuptor, Pret accesibil
 

Negative:

Lipsa sistem de aprindere electrica, Lipsa functii si sisteme de gatit
 

Garantie Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Heinner HFSC-S50SW. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos. Specificatii tehnice PLITA Alimentare plita: Gaz Numar arzatoare: 4 Siguranta: Da Arzator mare: 1 Arzator mic: 1 Arzator normal: 2   CUPTOR Alimentare cuptor: Gaz Capacitate (l): […]

Scurta descriere

Heinner HFSC-S50SW este un aragaz oarecum rudimentar, neavand prea multe in comun cu nivel actual al tehnologiei. In schimb, propune un pret foarte accesibil si un proces culinar sigur. Din punct de vedere estetic, nu reuseste sa se desparta de tiparele clasice.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Heinner HFSC-S50SW dispune de 4 arzatoare alimentate pe gaz. Acestea au dimensiuni diferite si dezvolta un interval nu foarte mare de puteri, suficient insa pentru operatiuni culinare obisnuite. Apreciem faptul ca fiecare arzator a fost dotat cu cate o supapa de siguranta ce are rolul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Gratarele sunt suficient de robuste si prezinta avantajul detasarii individuale, fapt ce favorizeaza curatarea zonala a plitei.

Cuptorul aragazului Heinner HFSC-S50SW este alimentat tot pe gaz si prezinta supapa de siguranta similara celei din cazul plitei. Capacitatea cavitatii interioare este una destul de mica, aceasta nedepasind 43 l, insa, avand in vedere ca nu intalnim nicio functie speciala de gatit, nu veti avea nevoie de prea mult volum la interior.

Concluzia noastra este ca Heinner HFSC-S50SW reprezinta un aragaz al carui singur avantaj il reprezinta pretul foarte accesibil. Suntem surprinsi sa vedem ca in ziua de azi mai sunt produse astfel de electrocasnice fara a implementa macar sistemul de aprindere electrica. In schimb, apreciem prezenta supapelor de siguranta.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Heinner HFSC-S50SW. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos.

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2

 

CUPTOR

Alimentare cuptor: Gaz
Capacitate (l): 43
Siguranta cuptor: Da

 

ACCESORII

Capac: Metalic

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 86 x 50 x 49.8
Latime (cm): 50

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)