Aragaz Star-Light FCF58GRTW, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 58 cm, Alb

0
Posted November 7, 2016 by in Aragaz
Aragaz Star-Light FCF58GRTW

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Aragazuri:
 
Latime:
 
Brand:
 
Alimentare Plita:
 
Numar Arzatoare:
 
Grill:
 
Rotisor:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aspect modern, Grill, Rotisor, Timer, Aprindere electrica, Supape de siguranta, Capacitate mare a cavitatii interioare, Pret economic
 

Negative:

Nu consideram ca acest aragaz are minusuri
 

Garantie Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Star-Light FCF58GRTW. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos. Specificatii tehnice PLITA Alimentare plita: Pe gaz Numar arzatoare: 4 Aprindere electrica arzatoare: Da Siguranta: Da Arzator mare: 1 Arzator mic: 1 Arzator normal: 2 Putere arzator […]

Scurta descriere

Star-Light FCF58GRTW este un aragaz cu sistem clasic de functionare, echipat cu functii performante, ce vor avea un real impact in cresterea eficientei procesului culinar. In plus, aspectul a fost considerabil modernizat. Un mare avantaj este ca toate aceste imbunatatiri nu se reflecta in pretul de vanzare.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii. 

Plita aragazului Star-Light FCF58GRTW este alimentata pe gaz, drept pentru care se impune echiparea cu doua sisteme aditionale, ce vor facilita aprinderea si vor spori siguranta. Este vorba, mai exact, despre un sistem de aprindere electrica, prin scanteie si 4 supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator cu scopul de a opri instant alimentare, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri dezvoltat este unul mediu, comparativ cu cel al principalilor competitori, incadrandu-se intre 0.9 kW, pe cel mai mic ochi si 2.5 kW, pe cel mai puternic dintre acestea. Gratarele sunt suficient de solide, ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti si au avantajul de a fi detasabile individual pentru facilitarea curatarii locale.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF58GRTW este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme de aprindere si siguranta, similare celor din cazul plitei. Capacitatea acestuia este una destul de mare, 62 l, putand fi comparata cu cea a cuptoarelor incorporabile. Spre deosebire de aragazurile clasice, acesta ofera cateva functii interesante la nivelul cuptorului, destul de rar intalnite mai ales pe acest segment de pret. Vorbim, asadar, despre grill, rotisor si timer. Primele doua va ajuta sa gatiti corect bucatile mari de carne, invelindu-le in crusta crocanta fara a le usca la interior. Cel de-al treilea va opri automat procesul culinar la momentul oportun, imediat dupa scurgerea timpului presetat. In plus, veti mai putea jongla cu functiile de incalzire inferioara/superioare, raportandu-va la tipul de preparat pe care doriti sa-l obtineti.

Concluzia noastra este ca Star-Light FCF58GRTW reprezinta un aragaz aparent clasic, care ascunde o multime de avantaje, reusind sa-si depaseasca principalii competitori la majoritatea capitolelor. Cel mai important aspect este acela de a mentine un pret de vanzare mult sub nivelul pietei.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Star-Light FCF58GRTW. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos.

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Pe gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 2.5 kW
Putere arzator mic: 0.9 kW
Putere arzator normal: 1.65 kW
Gratar: Fier

 

CUPTOR

Grill: Da
Rotisor: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Capacitate (l): 62
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da
Siguranta cuptor: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire superioara: Da

 

ACCESORII

Capac: Sticla
Tava: Da
Gratar cuptor: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 58 x 58
Picioruse ajustabile: Da
Latime (cm): 58
Altele: Maner usa cuptor din aluminiu

Lungimea cablului electric: 1.5 m

Protectie butoane

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)