Aragaz Zanussi ZCG51041SA, Gaz, 4 Arzatoare, 50 cm, Silver

0
Posted October 24, 2016 by in Aragaz
Aragaz Zanussi ZCG51041SA

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Aragazuri:
 
Latime:
 
Brand:
 
Alimentare Plita:
 
Numar Arzatoare:
 
Grill:
 
Rotisor:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Pret accesibil, aprindere electrica, siguranta, interval mare de puteri pentru plita, gratare stabile
 

Negative:

Numar redus de functii
 

Garantie Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Zanussi ZCG51041SA. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos. Specificatii tehnice PLITA Alimentare plita: Gaz Numar arzatoare: 4 Siguranta: Da Arzator mare: 1 Arzator mic: 1 Arzator normal: 2 Putere arzator mare: 3 kW Putere arzator […]

Scurta descriere

Zanussi ZCG51041SA este un aragaz economic, cu functionalitate clasica si simpla. Acesta dispune de elementele minime necesare pentru a garanta un proces culinar sigur si eficient. Din punct de vedere estetic, reuseste oarecum sa depaseasca tiparele clasice, mentinand o nota destul de discreta.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Zanussi ZCG51041SA este alimentata pe gaz, drept pentru care necesita prezenta unor sisteme aditionale pentru facilitarea aprinderii si sporirea sigurantei. Din fericire, aceasta plita dispune atat de sistem de aprindere electrica, prin scanteie, cat si de supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri, dezvoltat de cele 4 arzatoare, este unul destul de larg, incadrandu-se intre 1 kW, pe cel mai mic ochi si 3 kW, pe cel mai puternic dintre acestea. Cele 2 gratare oferta o buna stabilitate vaselor in care gatiti, facilitand in acelasi timp curatarea locala, prin prisma faptului ca sunt detasabile individual.

Cuptorul aragazului Zanussi ZCG51041SA este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme de aprindere si siguranta, similare celor din cazul plitei. Acesta are o capacitate medie a cavitatii interioare, ce urca pana la 59 l. La capitolul functii putem nominaliza doar incalzirea inferioara. Asadar, coacerea va fi una mai lenta si mai putin performanta decat in cazul cuptoarelor electrice.

Concluzia noastra este ca Zanussi ZCG51041SA reprezinta un aragaz clasic, destul de rudimentar la capitolul tehnologie. In schimb, acesta are caracteristicile necesare unui proces culinar eficient, in cazul retetelor obisnuite. Pretul la care se vinde acest produs este unul deosebit de accesibil.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Zanussi ZCG51041SA. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos.

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 2 kW
Gratar: Da

 

CUPTOR

Alimentare cuptor: Gaz
Capacitate (l): 59
Siguranta cuptor: Da
Incalzire inferioara: Da

 

ACCESORII

Capac: Sticla
Tava: 1 tava aluminiu
Gratar cuptor: Da

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Argintiu
Latime (cm): 50

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)