Aragaz Zanussi ZCG512G1XA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica plita/cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Inox

0
Posted July 8, 2016 by in Aragaz
Aragaz Zanussi ZCG512G1XA

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Aragazuri:
 
Latime:
 
Brand:
 
Alimentare Plita:
 
Numar Arzatoare:
 
Grill:
 
Rotisor:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aprindere electrica, Siguranta, Grill, Rotisor, Pret economic
 

Negative:

Capacitate cuptor relativ redusa
 

Garantie Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Zanussi ZCG512G1XA. Vezi cum poti beneficia de extragarantie, pret redus plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos. Specificatii tehnice PLITA Alimentare plita: Pe gaz Numar arzatoare: 4 Aprindere electrica arzatoare: Da Siguranta: Da Arzator mare: 1 Arzator mic: 1 Arzator normal: 2 Putere arzator […]

Scurta descriere

Zanussi ZCG512G1XA este un aragaz clasic destul de interesant, prin prisma raportului calitate/pret. Acesta ofera cateva sisteme eficiente, destul de rar intalnite pe acest segment de produse. Din punct de vedere estetic, propune un aspect comun, fara elemente care sa-l scoata in evidenta. Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Zanussi ZCG512G1XA este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila, drept pentru care necesita doua sisteme suplimentare indispensabile unui proces de gatit sigur si eficient. Vorbim in primul rand despre sistemul de siguranta, ce consta in niste supape speciale, care insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii. In plus, aprinderea se realizeaza electric, prin scanteie. Cele 4 arzatoare dezvolta un interval larg de puteri, cuprins intre 1 si 3kW. Gratarele sunt ferme si ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, au avantajul de a fi detasabile independent, fapt ce favorizeaza curatarea zonala. Suprafata din inox are o buna rezistenta la conditiile dure la care este supusa si este destul de usor de curatat.

Cuptorul aragazului Zanussi ZCG512G1XA este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme similare de aprindere si siguranta, precum cele din cazul plitei. La acest nivel, intalnim si alte elemente interesante. Doua dintre acestea sunt grill-ul si rotisorul, doi aliati de nadejde care va ajuta sa gatiti corect, in special, bucatile mari de carne. Gratie acestora, veti obtine alimente fragede la interior si invelite in crusta crocanta la exterior. Capacitatea cavitatii interioare este, in schimb, relativ redusa, aceasta nedepasind 53 l.

Concluzia noastra este ca Zanussi ZCG512G1XA reprezinta unul dintre cele mai eficiente aragazuri clasice, comercializate la un pret economic. Acesta ofera atat la nivelul plitei, cat si la cel al cuptorului, caracteristicile minime necesare unui proces culinar optim. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Zanussi ZCG512G1XA. Vezi cum poti beneficia de extragarantie, pret redus plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos.

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Pe gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 2 kW
Gratar: Da

 

CUPTOR

Grill: Da
Rotisor: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Capacitate (l): 53
Siguranta cuptor: Da
Incalzire inferioara: Da

 

ACCESORII

Capac: Sticla

 

SPECIFICATII TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Inox
Dimensiuni (IxLxA cm): 85.5 x 50 x 60
Latime (cm): 50
Altele: Orificiu evacuare abur din cuptorUsa cuptor usor de curatat

Lungimea cablului electric: 1.5 m

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)