Aragaz Zanussi ZCG612H1WA, 4 arzatoare, Gaz, Aprindere electrica plita si cuptor, Grill, Rotisor, Siguranta plita, 60 cm, Alb

0
Posted November 29, 2016 by in Aragaz
Aragaz Zanussi ZCG612H1WA

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Aragazuri:
 
Latime:
 
Brand:
 
Alimentare Plita:
 
Numar Arzatoare:
 
Grill:
 
Rotisor:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aprindere electrica, supape de siguranta, eficienta energetica, grill, rotisor, pret atractiv.
 

Negative:

Aspect comun
 

Garantie Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Zanussi ZCG612H1WA. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos. Specificatii tehnice PLITA Alimentare plita: Gaz Numar arzatoare: 4 Aprindere electrica arzatoare: Da Siguranta: Da Arzator mare: 1 Arzator mic: 1 Arzator normal: 2 Putere arzator mare: […]

Scurta descriere

Zanussi ZCG612H1WA este un aragaz clasic, cu performante suficient de bune incat sa poata satisface prenetiile oricarei gospodine. Chiar daca nivelul de tehnologizare, in randul masinilor de gatit pe gaz, nu este la fel de avansat precum in al celor electrice, in situatia de fata intalnim cateva elemente interesante, cu real impact in eficientizarea procesului culinar.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Zanussi ZCG612H1WA este alimentata pe gaz, acoperind un interval, relativ, larg de puteri, cuprinse intre 1 kW si 3 kW. Avand in vedere ca functioneaza pe baza unei resurse inflamabile, aceasta plita a fost echipata cu un sistem de aprindere electrica prin scanteie si cate o supapa de siguranta pentru fiecare arzator, ce va avea scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Gratarele sunt ferme si ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, au avantajul de a fi detasabile individual, pentru favorizarea curatarii locale.

Cuptorul aragazului Zanussi ZCG612H1WA este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme de aprindere si siguranta, similare celor din cazul plitei. Capacitatea cavitatii interioare nu este una foarte mare, 51 l, insa, este suficienta pentru a duce la bun sfarsit orice operatiune culinara permisa de functiile acestui cuptor. Doua elemente deosebit de utile, cu care este echipata aceasta masinarie de gatit, sunt grill-ul si rotisorul. Ambele va ajuta sa gatiti corect, in special, bucatile mari de carne, pe care le pastreaza fragede la interior, in timp ce le inveleste in crusta crocanta la exterior.

Concluzia noastra este ca Zanussi ZCG612H1WA reprezinta un cuptor cu un excelent raport calitate/pret. Acesta se delimiteaza de principalii competitori prin cateva elemente de mare utilitate. Eficienta energetica, specifica clasei A, reprezinta un alt avantaj substantial care va permite sa amortizati in timp investitia.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Zanussi ZCG612H1WA. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos.

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Aprindere electrica arzatoare: Da
Siguranta: Da
Arzator mare: 1
Arzator mic: 1
Arzator normal: 2
Putere arzator mare: 3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 2 kW

 

CUPTOR

Grill: Da
Rotisor: Da
Alimentare cuptor: Gaz
Aprindere electrica cuptor: Da
Capacitate (l): 51
Siguranta cuptor: Da
Incalzire inferioara: Da

 

ACCESORII

Capac: Sticla
Tava: 2
Gratar cuptor: 1

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare: Alb
Dimensiuni (IxLxA cm): 85.7 x 60 x 60
Latime (cm): 60
Clasa de energie: A

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)