Cuptor incorporabil Beko BIM25400XMS, Electric, Multifunctional, 71 l, 12 Functii, Clasa A+, Autocuratare catalitica, Touch, Sticla neagra + Inox

0
Posted October 28, 2015 by in Cuptor incorporabil
Cuptor incorporabil Beko BIM25400XMS, Electric, Multifunctional, 71 l, 12 Functii, Clasa A+, Autocuratare catalitica, Touch, Sticla neagra + Inox

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Cuptor:
 
Brand:
 
Numar Functii:
 
Capacitate:
 
Tip Alimentare:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Performante maxima la consum minim, numar mare de functii inteligente, design elegant, capacitate interioara mare, pret economic
 

Negative:

Avand in vedere ca este un cuptor de ultima generatie vandut sub pretul mediu al gamei, acesta nu prezinta puncte slabe
 

Garantie Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptorul incorporabil Beko BIM25400XMS. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Manual de utilizare

Scurta descriere

Beko BIM25400XMS este un cuptor incorporabil multifunctional ce propune un design extrem de elegant si performante pe masura. Liniile drepte, panoul de comanda minimalist, de tip touch screen, sticla neagra in combinatie cu elementele din inox ii confera un aer aparte.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Beko BIM25400XMS functioneaza electric, asadar porneste din start cu cateva mari avantaje. Plusul de siguranta conferit de functionarea pe baza unei resurse non-inflamabile, coacerea uniforma dar si posibilitatea implementarii de functii electronice menite sa-i sporeasca performantele sunt cateva argumente in favoarea cuptoarelor electrice. Ne-am putea gandi ca un astfel de cuptor inteligent consuma pe masura insa eficienta energetica a acestui produs este maxima, specifica clasei A+, etalonul suprem din tabelul claselor de energie. Capacitatea cavitatii interioare este impresionanta, nu mai putin de 71 l, spatiu arhisuficient chiar si pentru modulul de gatire 3D. Aceasta functie consta in gatirea simultana a 3 retete, pe 3 niveluri diferite, fara ca aromele si mirosurile acestora sa fie amestecate. Controlul cuptorului Beko BIM25400XMS se face electronic si este asistat de un ecran generos de tip LCD.

Un element esential si aproape nelipsit la electrocasnicele de bucatarie in ziua de astazi este timer-ul. El va supraveghea procesul de gatit in locul dumneavoastra, avertizandu-va la momentul oportun ca acesta trebuie incheiat. Grill-ul impreuna cu ventilatorul ce creeaza convectia aerului fierbinte, ofera rezultate remarcabile, in special, cand doriti sa gatiti bucati mari de carne. Acestea le vor inveli intr-o crusta crocanta la exterior, fara a le usca la interior. Incalzirea inferioara este si ea indicata cand doriti sa pastrati alimentele fragede.

Functia de mentinere cald detecteaza caldura irosita prin deschiderea usii sau alte actiuni, restabilind-o in cel mai scurt timp, prin consum minim de energie.

Treapta pentru Pizza ofera cuptorului Beko BIM25400XMS rezultate similare cu ale cuptoarelor pe lemne, in special in cazul produselor home-made si mai putin in cel al semi-preparatelor.

Sistemul de protectie pentru copii blocheaza accesul acestora la panoul de comanda dar si la interiorul cavitatii atunci cand cuptorul este in functiune.

Functia Booster foloseste la capacitate maxima toate elementele de incalzire ale cuptorului Beko BIM25400XMS pana la atingerea temperaturii dorite, urmand ca ulterior sa le utilizeze doar pe cele setate de dumneavoastra.

Unul din rafturile cuptorului este telescopic putand astfel sa manipulati alimentele in afara zonei periculoase, evitand astfel accidentele. Usa interioara este din sticla, acoperita cu nanocoating si prezinta sistem de inchidere amortizata. Curatarea cuptorului Beko BIM25400XMS nu va mai fi o grija in plus, acesta fiind dotat cu sistem de autocuratare catalitica.

Concluzia noastra este ca Beko BIM25400XMS reprezinta un cuptor incorporabil despre care nu putem vorbi decat la superlativ. Daca urmariti site-ul nostru, va puteti da seama ca foarte rar facem acest lucru. Numarul impresionant de functii, performantele la fiecare nivel, design-ul elegant si mai ales pretul obiectiv, reprezinta argumente arhisuficiente pentru achizitionarea acestui produs.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptorul incorporabil Beko BIM25400XMS. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)