Cuptor incorporabil Beko BIR24800BMS, Electric, Multifunctional, Clasa A

0
Posted June 10, 2016 by in Cuptor incorporabil
Cuptor incorporabil Beko BIR24800BMS

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Cuptor:
 
Brand:
 
Numar Functii:
 
Capacitate:
 
Tip Alimentare:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aspect ultra-modern, multitudine de functii avansate, eficienta energetica, pret atractiv
 

Negative:

Lipsa rotisor
 

Scurta descriere Beko BIR24800BMS este un cuptor electric, multifunctional, ce inglobeaza o multitudine de functii interesante, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza. Performantele acestuia ating un nivel excelent, atat din punct de vedere culinar, cat si din cel energetic. La capitolul estetic, ofera o infatisare ultra-moderna, in conformitate cu tehnologia avansata de care dispune. […]

Scurta descriere

Beko BIR24800BMS este un cuptor electric, multifunctional, ce inglobeaza o multitudine de functii interesante, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza. Performantele acestuia ating un nivel excelent, atat din punct de vedere culinar, cat si din cel energetic. La capitolul estetic, ofera o infatisare ultra-moderna, in conformitate cu tehnologia avansata de care dispune. Vom incerca sa va oferim in acest articol un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Beko BIR24800BMS este alimentat electric, fapt ce ii confera avantaje substantiale precum: coacere rapida si uniforma, un plus de siguranta, aprindere facila si posibilitatea implementarii functiilor moderne, de care acest aparat electrocasnic beneficiaza din plin. Capacitatea cavitatii interioare este una impresionanta, acumuland un volum de pana la 72 l, arhisuficienti tuturor operatiunilor culinare. Din punct de vedere energetic, acest cuptor se incadreaza in standardele inalte ale clasei A, pana nu de mult considerata etalonul superior, pe aceasta gama. In centrul panoului de control de tip touch screen intalnim si o interfata generoasa de tip LCD, ce ofera detaliat o multitudine de informatii cu privire la procesul de gatit. Usa cuptorului are aplicata la interior tehnologia Oleophobic Nano Coating, care faciliteaza indepartarea petelor intarite de grasime. De asemenea, balamalele acesteia nu permit trantirea usii, inchiderea realizandu-se amortizat (sistem Soft Close). In plus, usa este conceputa special pentru ca la pliere sa poata sustine pana la 22.5 kg, ca sa puteti sprijini tavile incarcate pe aceasta. Rafturile telescopice permit manipularea mancarii in afara cavitatii incinse, pentru evitarea accidentelor.

Cuptorul multifunctional Beko BIR24800BMS dispune de sisteme avansate ce vor aduce un plus substantial procesului culinar. In primul rand este echipat cu timer, un element ce va protejeaza alimentele de coaceri suplimentare, acesta oprind procesul de gatit la momentul oportun, imediat dupa scurgerea timpuli presetat. Grill-ul, impreuna cu convectia aerului fierbinte, va ajuta sa gatiti corect, in special, bucatile mari de carne. Gratie acestora, veti obtine alimente fragede la interior si crocante la exterior. Functia de mentinere cald permite pastrarea mancarii la o temperatura perfecta pentru a fi consumata dar insuficienta pentru a fi gatita suplimentar. Treapta pentru Pizza ofera rezultate excelente, in special, pentru alimentele home-made si mai putin pentru cele semi-preparate. Functia de Gatire 3D presupune posibilitate prepararii a nu mai putin de 3 feluri de mancare, 2 principale si un desert, in acelasti timp, fara ca mirosurile sau aromele acestora sa fie amestecate. Acest lucru este posibil gratie circulatiei optimizate a aerului cald, la interiorul cuptorului. Functia Booster intensifica incalzirea pentru o perioada limitata de timp, reusind sa atinga temperatura setata intr-un timp mult mai scurt. Functia de Blocare acces copii restrictioneaza accesul micutilor la zonele periculoase. Sistemul de autocuratare catalitica presupune transformarea reziduurilor in cenusa si absorbtia acesteia in peretii laterali, captusiti cu panouri speciale.

Concluzia noastra este ca Beko BIR24800BMS reprezinta unul dintre cele mai moderne cuptoare electrice de pe piata, oferind functii avansate pentru performante inalte la toate capitolele. De asemenea, aspectul acestuia il poate transforma rapid in piesa de rezistenta a bucatariei dumneavoastra. Analizandu-i toate aceste caracteristici, putem afirma cu toata increderea ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv, cu mult sub cel al principalilor competitori.

 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Electric
Capacitate (l): 72
Clasa de eficienta energetica: A
Control cuptor: Electronic
Tip afisaj: LCD
Timer: Da
Grill: Da
Numar functii: 13
Ventilator: Da

 

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare: Catalitica
Iluminare interioara: Da, cu halogen
Convectie aer fierbinte: Da
Functie decongelare: Da
Grill cu convectie aer: Da
Grill cu suprafata mica: Da
Incalzire inferioara: Da
Blocare acces copii: Da
Mentinere cald: Da
Treapta pentru Pizza: Da
Alte functii: Conexiune USB

Tehnologie gatire SURF

Ventilator gatire

Inchidere amortizata a usii

Iluminare la deschiderea usii

Gatire 3D

Incalzire ventilata

Gatire la temperatura joasa

Booster

 

ACCESORII

Tava coacere: 1 x tava pentru copt

1 x tava adanca

Alte accesorii: Raft sarma

5 x rafturi laterale

1 x raft telescopic

 

DATE TEHNICE

Consum de energie (kW/h): 0.88
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5 x 59.4 x 56.7
Material usa: Sticla
Culoare: Negru
Altele: Usa interioara din sticla cu acoperire nanocoating

 

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptorul incorporabil Beko BIR24800BMS. Vezi cum poti beneficia de extra garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

promotii-emag

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)