Cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BB/OL, Electric, 70 l, Grill, Curatare catalitica, Convectie, Clasa A, Negru

0
Posted July 7, 2016 by in Cuptor incorporabil
Cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BB OL

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Cuptor:
 
Brand:
 
Numar Functii:
 
Capacitate:
 
Tip Alimentare:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Grill, timer, autocuratare catalitica, eficienta energetica, volum mare
 

Negative:

Lipsa rotisor
 

Garantie Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptorul incorporabil Samsung NV70K1340BB/OL. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extra garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Specificatii tehnice CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Electric Capacitate (l): 70 Clasa de eficienta energetica: A Control cuptor: Mecanic Tip afisaj: LED Timer: Da Grill: Da […]

Scurta descriere

Samsung NV70K1340BB/OL este un cuptor incorporabil de clasa medie din punct de vedere al tehnologiei cu care este inzestrat. In schimb, acesta prezinta si cateva caracteristici de top.. Le vom dezbate pe toate in cele ce urmeaza. Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Samsung NV70K1340BB/OL este alimentat electric, fapt ce ii confera, din start, cateva avantaje substantiale in fata clasicelor cuptoare pe gaz. Vorbim, in primul rand, despre o coacere rapida si uniforma, un plus de siguranta, o aprindere facila si despre posibilitatea implementarii catorva functii moderne. Capacitatea cavitatii interioare este impresionanta, atingand pana la 70 l, arhisuficienti oricaror operatiuni culinare. Eficienta energetica atinge si ea un nivel excelent pentru acest gen de produse, incadrandu-se in standardele exigente ale clasei A. Usa este confectionata din geam triplu stratificat pentru o izolare mai buna a temperaturii la interior si pentru a putea mentine partea exterioara, in permanenta, rece.

Cuptorul electric Samsung NV70K1340BB/OL este echipat cu cateva elemente extrem de utile, ce nu mai pot lipsi niciunui cuptor cu pretentii. In primul rand dispune de timer, garantul ca alimentele dumneavoastra nu se vor mai coace mai mult decat este cazul, procesul de gatit oprindu-se instant, imediat dupa scurgerea timpului presetat. Grill-ul, impreuna cu convectia aerului fierbinte va ajuta sa preparati corect, in special, bucatile mari de carne. Veti obtine, astfel, alimente fragede la interior si crocante la exterior. Functia de blocare acces copii ii va tine pe micutii dumneavoastra departe de incidentele neplacute. In final, dorim sa mai amintim de sistemul de autocuratare catalitica. Acesta presupune absorbtia reziduurilor, transformate in cenusa la temperaturi mari, in peretii laterali, captusiti cu niste panouri speciale, ce pot fi curatate periodic.

Concluzia noastra este ca Samsung NV70K1340BB/OL reprezinta un cuptor incorporabil ce propune, in primul rand, un excelent raport calitate/pret. Chiar daca nu beneficiaza de toate functiile moderne, existente pe acest gen de produse, acesta inglobeaza caracteristicile minime necesare pentru un proces culinar eficient.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptorul incorporabil Samsung NV70K1340BB/OL. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extra garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Electric
Capacitate (l): 70
Clasa de eficienta energetica: A
Control cuptor: Mecanic
Tip afisaj: LED
Timer: Da
Grill: Da
Ventilator: Da
Geam de protectie: 3 straturi

 

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare: Catalitic
Convectie aer fierbinte: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire superioara: Da
Blocare acces copii: Da
Alte functii: Ceas

 

DATE TEHNICE

Greutate (Kg): 32.6
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5 x 59.5 x 56.6
Material usa: Sticla
Culoare: Negru

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)