Hota decorativa Hansa OKP622MBH

0
Posted September 21, 2016 by in

 
 
 
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Pret atractiv, capacitate buna de absorbtie, filtre lavabile si usor demontabile
 

Negative:

Clasa energetica E
 

Hansa OKP622MBH (Hota decorativa, Putere de absorbtie 369.2 mc/h, 1 Motor, 140 W, 3 trepte de viteza, filtru aluminiu, Negru) Hansa OKP622MBH este o hota decorativa, tip semineu, care in ciuda faptului ca dispune de un singur motor, are o excelenta capacitate de absorbtie. Pe langa acest avantaj, trebuie sa va spunem inca de la inceput […]

Hansa OKP622MBH

(Hota decorativa, Putere de absorbtie 369.2 mc/h, 1 Motor, 140 W, 3 trepte de viteza, filtru aluminiu, Negru)

Hansa OKP622MBH este o hota decorativa, tip semineu, care in ciuda faptului ca dispune de un singur motor, are o excelenta capacitate de absorbtie. Pe langa acest avantaj, trebuie sa va spunem inca de la inceput ca pretul la care se vinde este unul aproape imbatabil, fapt ce a propulsat acest electrocasnic in topul celor mai bine vandute produse din nisa respectiva.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota decorativa Hansa OKP622MBH dispune de un singur motor, 140 W, care poate functiona in 3 trepte. Cu adevarat surprinzatoare este capacitatea de absorbtie, ce ajunge pana la 369.2 mc/h. Ca sa va puteti face o idee clara daca aceasta capacitate satisface nevoia bucatariei dumneavoastra, vom imparti valoarea la inaltimea standard a unei incaperi, 2.5 m si ulterior la constanta 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer, ce trebuiesc recirculate intr-un interval de o ora. Astfel, vom obtine suprafata maxima a bucatariei in care aceasta hota decorativa isi poate demonstra eficienta maxima. Suprafata este de aproximativ 12 mp.

Hota decorativa Hansa OKP622MBH nu are o eficienta energetica la fel de performanta precum aparatele de gatit, propunand un consum anual de 101.2 W, spcific clasei E. In acest consum este inclusa si folosirea permanenta a celor doua lampi de cate 20 W. Filtrele din aluminiu sunt destul de performante, oferind si avantajul de a fi lavabile si usor demontabile. Nivelul de zgomot produs in timpul functionarii variaza intre 48 si 66 dB si din acest punct de vedere se incadreaza in media gamei.

Concluzia noastra este ca Hansa OKP622MBH reprezinta o hota excelenta daca este aleasa in conformitate cu nevoile bucatariei dumneavoastra. Poate cel mai important argument spre achizitia sa il reprezinta pretul imbatabil.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Hansa OKP622MBH. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extra garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

 

Hansa OKP622MBH

SPECIFICATII

Tip hota: Hota tip semineu
Clasa energetica: E
Consum anual de energie: 101.2 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: F
Lampa iluminare: 2 x 20 W
Dimensiuni (IxLxA): 50 x 60 x 50 cm
Putere (W): 180
Filtru: Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime: D
Nivel zgomot minim (dB): 48
Nivel zgomot maxim (dB): 66
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 500
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Culoare: Negru
Diametru burlan (mm): 150
Greutate (Kg): 6
Altele: 3 trepte de viteza Lungime cablu: 1.5 m

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)