Hota incorporabila Beko HCB61734BX, Putere de absorbtie 680 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox

0
Posted March 3, 2017 by in

 
 
 
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Capacitate mare de absorbtie. Eficienta energetica, Filtre lavabile si eficiente impotriva grasimii
 

Negative:

Nu consideram ca acest produs are minusuri
 

Beko HCB61734BX (Hota incorporabila, Putere de absorbtie 680 mc/h, 1 motor, 2 filtre metalice lavabile, 60 cm, Inox) Beko HCB61734BX este o hota incorporabila ultra-moderna, ce ofera o capacitate de absorbtie impresionanta, in ciuda faptului ca functioneaza pe baza unui singur motor. In plus, aceasta depaseste orice asteptari si la capitolul eficienta energetica. Noi vom […]

Beko HCB61734BX

(Hota incorporabila, Putere de absorbtie 680 mc/h, 1 motor, 2 filtre metalice lavabile, 60 cm, Inox)

Beko HCB61734BX este o hota incorporabila ultra-moderna, ce ofera o capacitate de absorbtie impresionanta, in ciuda faptului ca functioneaza pe baza unui singur motor. In plus, aceasta depaseste orice asteptari si la capitolul eficienta energetica.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Beko HCB61734BX functioneaza pe baza unui singur motor de 100 Watt, insa, gratie tehnologiei moderne pe care o inglobeaza, reuseste sa absoarba un volum foarte mare de aer, ce urca pana la 680 mc/h, pe cea mai puternica treapta. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceasta valoare, vom calcula suprafata aproximativa a bucatariei careia ii este destinata. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.65 m. Asadar, obtinem un rezultat de cca. 21.5 mp, fara a tine cont de corpurile de mobilier, care ocupa si ele un volum substantial. Luandu-le in calcul si pe acestea, suprafata bucatariei poate depasi 25 mp.

Hota incorporabila Beko HCB61734BX lumineaza pe baza a doua lampi de 4 Watt, cu o eficienta incredibila, specifica clasei A. Tot in clasa A se incadreaza aceasta hota si la capitolul eficienta energetica, performanta extrem de rar intalnita printre acest gen de produse. Cele doua filtre metalice, cu care este echipata, sunt foarte usor detasabile si lavabile. In plus, acestea au o excelenta eficienta impotriva grasimii, incadrandu-se in clasa B, aceasta fiind, de asemenea, o performanta destul de rara. Nivelul maxim de zgomot pe care il produce aceasta hota pe cea de a 4-a treapta de putere (intensiv) ajunge pana la 64 dB, o valoare ce nu poate produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Beko HCB61734BX reprezinta una dintre cele mai performante hote intalnite de noi in cei 3 ani de review-uri, pe acest gen de electrocasnice. Practic, aceasta ofera performante de top la toate capitolele si un pret competitiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Beko HCB61734BX. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extra garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Beko HCB61734BX

SPECIFICATII

Tip hota: Decorativa
Clasa energetica: A
Consum anual de energie: 26.3 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: A
Lampa iluminare: 2 x 4 W
Dimensiuni (IxLxA): 76-91.5 x 59.8 x 49
Putere (W): 100
Filtru: 2 filtre metalice lavabile
Clasa eficienta filtru grasime: B
Nivel zgomot minim (dB): 47
Nivel zgomot maxim (dB): 64
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 240
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 680
Control: Electronic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Inox
Greutate (Kg): 14.7
Altele: 3 trepte de putere + Intensiv Motor BLDC

About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)