Hota incorporabila decorativa rustica Beko CWB6410CR

0
Posted November 10, 2016 by in

 
 
 
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aspect rustic, pret corect, filtre metalice lavabile si usor demontabile
 

Negative:

Putin cam zgomotoasa, eficienta nu foarte mare filtrelor de grasime
 

Beko CWB6410CR (Hota incorporabila, decorativa, rustica, Putere de absorbtie 460 mc/h, 2 filtre de grasim, 1 Motor, Crem) Beko CWB6410CR este o hota incorporabila, decorativa, cu aspect rustic. Performantele sale se incadreaza in media gamei, la majoritatea capitolelor. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai […]

Beko CWB6410CR

(Hota incorporabila, decorativa, rustica, Putere de absorbtie 460 mc/h, 2 filtre de grasim, 1 Motor, Crem)

Beko CWB6410CR este o hota incorporabila, decorativa, cu aspect rustic. Performantele sale se incadreaza in media gamei, la majoritatea capitolelor. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii. 

Hota decorativa Beko CWB6410CR dispune de un singur motor, cu putere de 150 Watt, a carui capacitate maxima de absorbtie este de 460 mc/h. Pentru a va da seama daca aceasta capacitate este suficienta pentru bucataria dumneavoastra vom face urmatorul calcul. Vom imparti, capacitatea la numarul 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate intr-un interval de o ora si rezultatul il vom imparti la inaltimea camerei dumneavoastra. Pentru o inaltime standard vom obtine suprafata de 14 mp, la care mai adaugam 2-3 mp, in functie de gradul de mobilare al bucatariei.

Hota incorporabila Beko CWB6410CR dispune de doua lampi de iluminare, a cate 25 Watt, avand un consum anual de energie de maximum 102.1 kW, daca se ia in considerare utilizarea concomitenta a lampilor. Din acest punct de vedere se incadreaza in clasa E, o performanta nu chiar laudabila dar destul de des intalnita in randul acestor produse. De asemenea, aceasta hota rustica beneficiaza de 2 filtre de grasime, lavabil si usor demontabile, cu eficienta specifica clasei G (acceptabila). Nivelul maxim de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de functionare urca pana la 71 dB, din acest punct de vedere fiind considerata putin cam zgomotoasa.

Concluzia noastra este ca Beko CWB6410CR reprezinta o hota incorporabila in randul careia primeaza aspectul. Performantele sale nu impresioneaza insa nici nu putea spune ca dezamagesc. Pretul la care se vinde acest produs reflecta obiectiv specificatiile sale.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Beko CWB6410CR. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extra garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

 

Beko CWB6410CR

SPECIFICATII

Tip hota: Decorativa
Clasa energetica: E
Consum anual de energie: 102.1 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: 2 x 25 W
Dimensiuni (IxLxA): 74 x 59.8 x 49 cm
Putere (W): 150
Filtru: 2 filtre pentru grasime
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 62
Nivel zgomot maxim (dB): 71
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 300
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 460
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Culoare: Crem
Altele: 3 trepte de viteza

About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)