Hota incorporabila decorativa rustica Whirlpool AKR 551 JA

0
Posted September 23, 2016 by in

 
 
 
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aspect placut, filtre eficiente
 

Negative:

Pret usor ridicat, datorita aspectului rustic
 

Whirlpool AKR 551 JA (Hota incorporabila, decorativa, rustica, putere de absorbtie 380 mc/h, 1 motor de 210 W, filtru metalic, lampi halogen 2 x 20 W, 60 cm, Jasmine) Whirlpool AKR 551 JA este o hota incorporabila, decorativa, cu aspect rustic destinata bucatariilor mobilate in stil retro. Aceasta are o capacitate medie de absorbtie, pe […]

Whirlpool AKR 551 JA

(Hota incorporabila, decorativa, rustica, putere de absorbtie 380 mc/h, 1 motor de 210 W, filtru metalic, lampi halogen 2 x 20 W, 60 cm, Jasmine)

Whirlpool AKR 551 JA este o hota incorporabila, decorativa, cu aspect rustic destinata bucatariilor mobilate in stil retro. Aceasta are o capacitate medie de absorbtie, pe care o vom dezbate in acest review. In plus, vom incerca sa va oferim indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Whirlpool AKR 551 JA dispune de un singur motor, a carui putere maxima este de 210 W. Performantele acestuia nu ne dau pe spate, insa, ar putea fi suficiente pentru necesarul dumneavoastra. Capacitatea de absorbtie este, asa cum aminteam mai sus, medie si vom incerca sa va explicam cum trebuie calculat volumul maxim de aer si suprafata bucatariei pe care o poate deservi la eficienta maxima. Pentru inceput, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer, ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Ulterior, vom imparti rezultatul la 2.65, considerata a fi inaltimea standard a unei incaperi. Astfel, vom obtine suprafata bucatariei in care acest produs poate functiona cu randament maxim. Ei bine, aceasta este de aproximativ 12 mp. Calculul a fost facut nemaitinand cont de mobilier si restul obiectelor care fac volumul de aer mai redus, asadar suprafata poate urca pana in jurul valorii de 15 mp, in functie de gradul de ocupare al bucatariei.

Hota rustica Whirlpool AKR 551 JA are un consum anual de energie destul de redus, ce nu depaseste valoarea de 116 kW, aici fiind luata in considerare si folosirea concomitenta a celor doua lampi cu halogen, de cate 20 W. Asadar, se incadreaza in clasa E, o performata net inferioara electrocasnicelor de gatit dar foarte des intalnita in randul hotelor. Filtrele metalice au o eficienta excelenta, specifica clasei C. In plus, acestea au avantajul de a fi usor demontabile si lavabile. Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de functionare, este de 69 dB, din acest punct de vedere incadrandu-se in media gamei.

Concluzia noastra este ca Whirlpool AKR 551 JA reprezinta o hota cu aspect interesant dar cu performante ce nu reusesc sa depaseasca nivelul mediu. Pretul acestui produs depaseste eficienta sa datorita aspectului retro, speculat de producatori.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Whirlpool AKR 551 JA. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extra garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

 

Whirlpool AKR 551 JA

SPECIFICATII

Tip hota: Decorativa
Clasa energetica: E
Consum anual de energie: 116 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: F
Lampa iluminare: 2 x 20 W
Dimensiuni (IxLxA): 52/72 x 60 x 51.5 cm
Putere (W): 380
Filtru: Metalic
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 61
Nivel zgomot maxim (dB): 69
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 272
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 448

 

ALTE CARACTERISTICI

Culoare: Crem
Altele: 2 filtre pentru grasime Lampi halogen

About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)