Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-160SSG

0
Posted February 21, 2017 by in

 
 
 
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Dublu sistem de filtrare, eficienta energetica, filtru lavabil din aluminiu, pret atractiv
 

Negative:

Nu consideram ca acest produs are minusuri
 

Star-Light HAD-160SSG (Hota incorporabila decorativa, 1 motor, Putere absorbtie 280 mc/h, Filtru aluminiu lavabil, Dublu sistem de filtrare, 60 cm, Inox/Sticla) Star-Light HAD-160SSG este o hota decorativa cu dublu sistem de evacuare si capacitate medie de absorbtie. Aceasta se poate dovedi foarte eficienta daca incaperea se potriveste specificatiilor sale. Asta va vom invata sa calculati […]

Star-Light HAD-160SSG

(Hota incorporabila decorativa, 1 motor, Putere absorbtie 280 mc/h, Filtru aluminiu lavabil, Dublu sistem de filtrare, 60 cm, Inox/Sticla)

Star-Light HAD-160SSG este o hota decorativa cu dublu sistem de evacuare si capacitate medie de absorbtie. Aceasta se poate dovedi foarte eficienta daca incaperea se potriveste specificatiilor sale. Asta va vom invata sa calculati in acest articol.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota decorativa Star-Light HAD-160SSG dispune de un singur motor de 65 Watt, ce dezvolta o capacitate de absorbtie de pana la 280 mc/h. Pentru a intelege mai bine caror incaperi este destinata aceasta hota, vom face un calcul simplu. Pentru inceput, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei incaperi, 2.65 m. Asadar, vom obtine, fara a lua in calcul volumul corpurilor de mobilier din bucatarie, care este unul considerabil, suprafata aproximativa de 9 mp. La aceasta se mai adauga pana la 5 mp, suprafata aferenta mobilierului si aparaturii electrocasnice.

Hota incorporabila Star-Light HAD-160SSG ofera un dublu sistem de evacuare, fiind ideala chiar si atunci cand nu exista posibilitatea evacuarii exterioare (cand bucataria nu are pereti exteriori). In cazul evacuarii interioare, aerul este recirculat si filtrat printr-un al doilea sistem cu carbon activ. Lampa de iluminare are o eficienta foarte buna, specifica clasei B. Chiar si eficienta energetica a hotei, care are un consum anual estimat la 36.3 kW/h, atinge standarde ridicate pentru acest gen de electrocasnice, anume clasa C. Filtrul de aluminiu are o foarte buna eficienta impotriva grasimii si are avantajul de a fi lavabil. Nivelul maxim de zgomot atins de aceasta hota pe cea mai puternica treapta de absorbtie ajunge la 63 dB, o valoare nu foarte mica dar nici suficient de mare pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Star-Light HAD-160SSG reprezinta o hota foarte eficienta pentru bucatarii de dimensiuni medii. Aceasta are avantajul dublului sistem de evacuare, purificand aerul cu un consum energetic redus. Analizand toate caracteristicile sale, consideram ca se vinde la un pret foarte atractiv, aceasta fiind chiar o caracteristica a brand-ului.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Star-Light HAD-160SSG. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extra garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Star-Light HAD-160SSG

SPECIFICATII

Tip hota: Decorativa incorporabila
Clasa energetica: C
Consum anual de energie: 36.3 kW/a
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: B
Lampa iluminare: 1 x 2.5
Dimensiuni (IxLxA): 82 x 60 x 40 cm
Putere (W): 65
Filtru: Aluminiu
Nivel zgomot minim (dB): 57
Nivel zgomot maxim (dB): 63
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 134.4
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 280.4
Control: Mecanic

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Diametru burlan (mm): 150
Altele: Butoane tip push
Evacuare: exterioara sau posiblitate recirculare, daca este instalat filtru de carbon (accesoriu optional)


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)