Hota incorporabila telescopica Hansa OTS-625 IH, 2 motoare, Inox

0
Posted July 20, 2017 by in

 
 
 
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Capacitate mare de absorbtie, Filtre de aluminiu eficiente si lavabile, Pret foarte atractiv.
 

Negative:

Aspectul poate fi imbunatatit
 

Hansa OTS-625 IH (Hota incorporabila telescopica, 2 motoare, 330 W, Filtru aluminiu, 3 trepte de viteza, 352 mc/h, Inox) Hansa OTS-625 IH reprezinta o hota incorporabila foarte accesibila, destinata bucatariilor de dimensiuni medii datorita capacitatii sale de absorbtie. Chiar daca nu propune cel mai rafinat aspect, nu putem spune ca aceasta va submina eleganta incaperii […]

Hansa OTS-625 IH

(Hota incorporabila telescopica, 2 motoare, 330 W, Filtru aluminiu, 3 trepte de viteza, 352 mc/h, Inox)

Hansa OTS-625 IH reprezinta o hota incorporabila foarte accesibila, destinata bucatariilor de dimensiuni medii datorita capacitatii sale de absorbtie. Chiar daca nu propune cel mai rafinat aspect, nu putem spune ca aceasta va submina eleganta incaperii in care este instalata.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Hansa OTS-625 IH functioneaza pe baza a doua motoare ce insumeaza o putere de 330 W. Acestea ofera o capacitate de absorbtie, pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte, de pana la 352 mc/h. Ca sa intelegeti mai bine aceasta valoare, vom calcula suprafata aproximativa a unei bucatarii ce poate fi deservita cu brio de acest aparat electrocasnic. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, fiind considerat numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, valoare considerata inaltimea standard a unei bucatarii, in m. Asadar, vom obtine o suprafata aproximativa de pana la 11 mp, fara a tine cont de corpurile de mobilier care ocupa si ele un volum considerabil ce nu mai trebuie recirculat. Luandu-le in seama si pe acestea, suprafata poate atinge chiar si 15 mp.

Hota telescopica Hansa OTS-625 IH beneficiaza de 2 filtre antigrasime, din inox, cu eficienta foarte buna. Acestea au avantajul suplimentar de a fi usor demontabile si lavabile, motiv pentru care inlocuirea periodica nu este necesara. Iluminarea se realizeaza pe baza a doua lampi cu halogen, a cate 40 W, asadar, veti avea toate conditiile pentru un proces culinar reusit. Din punct de vedere energetic, acest aparat electrocasnic se incadreaza in clasa E. Chiar daca nu este cea mai buna performanta, este foarte des inalnita in randul hotelor.

Concluzia noastra este ca Hansa OTS-625 IH reprezinta o hota incorporabila excelenta, mai ales din punct de vedere al raportului calitate/pret. Chiar daca la capitolul estetic consideram ca ramane loc de mai bine, nu putem nega ca performantele primeaza in detrimentul aspectului.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Hansa OTS-625 IH. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extra garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

 

Hansa OTS-625 IH

SPECIFICATII

Tip hota: Telescopica
Numar motoare: 2
Lampa iluminare: 2 x 40 W
Dimensiuni (IxLxA): 17.4 x 60 x 32.5
Putere (W): 330
Filtru: Aluminiu
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Greutate (Kg): 7.5
Altele: Oprire automata

Diametrul de evacuare: 120 mm

3 trepte de viteza


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)