Hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1350XGN, 352mc/h

0
Posted March 16, 2017 by in

 
 
 
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Doua metode de utilizare, dublu sistem de filtrare, capacitate buna de absorbtie, aspect rafinat, pret atractiv
 

Negative:

Nu consideram ca acest produs prezinta minusuri
 

Pyramis SLIDING 1350XGN (Hota incorporabila telescopica, putere de absorbtie 352mc/h, 2 motoare, 220 W, dublu sistem de functionare, filtre aluminiu, 60cm) Pyramis SLIDING 1350XGN este o hota incorporabila, telescopica, foarte rafinata, oferind o excelenta capacitate de absorbtie, daca luam in considerare dimensiunile sale reduse. In plus, aceasta se comercializeaza la un pret foarte atractiv, motiv […]

Pyramis SLIDING 1350XGN

(Hota incorporabila telescopica, putere de absorbtie 352mc/h, 2 motoare, 220 W, dublu sistem de functionare, filtre aluminiu, 60cm)

Pyramis SLIDING 1350XGN este o hota incorporabila, telescopica, foarte rafinata, oferind o excelenta capacitate de absorbtie, daca luam in considerare dimensiunile sale reduse. In plus, aceasta se comercializeaza la un pret foarte atractiv, motiv pentru care a urcat rapid in topul celor mai bine vandute produse pe acest segment.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Pyramis SLIDING 1350XGN utilizeaza doua motoare cu o putere maxima de 220 Watt. Acestea dezvolta o capacitate de absorbtie de pana la 352 mc/h. Pentru a intelege mai bine aceasta valoare, vom calcula suprafata bucatariei careia ii este destinata. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, fiind considerat numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, aceasta fiind considerata inaltimea optima a unei bucatarii. Asadar, vom obtine o suprafata aproximativa de 11 mp, fara a lua in calcul corpurile de mobilier, care ocupa si el un volum considerabil. Tinand cont si de acestea, suprafata bucatariei urca pana la 15 mp.

Hota telescopica Pyramis SLIDING 1350XGN ofera doua metode de functionare. Prima si cea mai des intalnita este cea cu evacuare exterioara a aerului iar cea de a doua este cu recirculare interioara, filtrand de doua ori aerul prin intermediul filtrelor clasice din aluminiu si printr-un filtru suplimentar cu carbon activ. Filtrele din aluminiu sunt usor demontabile si lavabile, astfel ca inlocuirea lor periodica nu este necesara. Nu putem spune acelasi lucru si despre filtrul cu carbon activ, care are o durata de viata limitata. Prin utilizarea hotei pe sistemul de recirculare capacitatea de absorbtie scade cu aproximativ 15 %. Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta de absorbtie, ajunge pana la 63 dB, nereusind sa produca un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Pyramis SLIDING 1350XGN reprezinta o hota incorporabila eficienta si rafinata. Aceasta ofera un dublu sistem de filtrare si doua modalitati de utilizare, fiind ideala si pentru bucatariile care nu au pereti exteriori. Pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv, avand in vedere caracteristicile sale.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Pyramis SLIDING 1350XGN. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extra garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

 

Pyramis SLIDING 1350XGN

SPECIFICATII

Tip hota: Incorporabila telescopica
Clasa energetica: E
Consum anual de energie: 147kW/an
Numar motoare: 2
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: Bec cu halogen 1x28W
Dimensiuni (IxLxA): 17.4 x 59.9 x 30.3cm
Putere (W): 220
Filtru: Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime: D
Nivel zgomot minim (dB): 55
Nivel zgomot maxim (dB): 63
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 250
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 352
Control: Butoane basculabile

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Gri | Negru
Diametru burlan (mm): 120
Greutate (Kg): 8

About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)