Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 749 NB

0
Posted January 10, 2017 by in

 
 
 
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Filtre lavabile din aluminiu, putere buna de absorbtie, aspect rafinat
 

Negative:

Consum energetic relativ ridicat
 

Whirlpool AKR 749 NB (Hota incorporabila telescopica, Putere de absorbtie 336 mc/h, Filtreu aluminiu, 1 Motor, 3 trepte de viteza, 60 cm, Negru) Whirlpool AKR 749 NB este o hota telescopica, interesanta, atat din punct de vedere estetic, cat si din cel functional. Aspectul sau este unul minimalist, datorita faptului ca este aproape complet incorporabila, […]

Whirlpool AKR 749 NB

(Hota incorporabila telescopica, Putere de absorbtie 336 mc/h, Filtreu aluminiu, 1 Motor, 3 trepte de viteza, 60 cm, Negru)

Whirlpool AKR 749 NB este o hota telescopica, interesanta, atat din punct de vedere estetic, cat si din cel functional. Aspectul sau este unul minimalist, datorita faptului ca este aproape complet incorporabila, nestirbind sub nicio forma rafinamentul bucatariei in care este amplasata, ba chiar completandu-l.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Whirlpool AKR 749 NB are o capacitate buna de absorbtie, aceasta ajungand pana la 336 mc/h. Vom face un calcul simplu, pentru a intelege mai bine daca aceasta valoare este suficienta pentru necesarul dumneavoastra. Mai intai, vom imparti valoarea la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, considerata a fi inaltimea standard a unei bucatarii. Asadar, vom obtine o suprafata a bucatariei de pana la 10.5 mp, insa, la aceasta mai puteti adauga pana la 5 mp, aferenti corpurilor de mobilier. Sfatul nostru este ca, in cazul in care bucataria dumneavoastra depaseste 15 mp, sa alegeti o hota mai puternica.

Hota telescopica Whirlpool AKR 749 NB are un singur motor, a carui putere urca pana la 150 Watt. Consumul energetic anual, luand in considerare si folosirea concomitenta a celor doua lampi de iluminare, de cate 20 Watt, este de 127 kW. Asadar, din punct de vedere energetic, se incadreaza in clasa E, o performanta nu foarte buna pentru un aparat electrocasnic modern, insa, foarte intalnita in randul hotelor. Filtrele de aluminiu sunt lavabile si au o eficienta destul de buna impotriva grasimii, fiind specifica clasei D. Nivelul maxim de zgomot, pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de viteza, nu depaseste 65 dB, acesta mentinandu-se in limite acceptabile.

Concluzia noastra este ca Whirlpool AKR 749 NB reprezinta o hota incorporabila rafinata, care imbina performantele bune cu altele mai putin laudabile, insa, avand in vedere pretul economic la care este vanduta, rezultatul este unul mai mult decat satisfacator. 

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Whirlpool AKR 749 NBVezi cum poti beneficia de pret redus, extra garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Whirlpool AKR 749 NB

SPECIFICATII

Tip hota: Telescopica
Clasa energetica: E
Consum anual de energie: 127 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: 2 x 20 W
Dimensiuni (IxLxA): 18 x 59.9 x 30 cm
Putere (W): 150
Filtru: Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime: D
Nivel zgomot minim (dB): 47
Nivel zgomot maxim (dB): 65
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 145
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 336
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Culoare: Negru
Diametru burlan (mm): 120
Greutate (Kg): 6
Altele: 3 trepte de viteza

About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)