Hota incorporabila Whirlpool AKR685IX, 368 mc/h, 1 motor, Filtru Metalic, 60 cm, Inox

0
Posted November 29, 2016 by in

 
 
 
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Filtre metalice, lavabile, cu eficienta foarte buna impotriva grasimii
 

Negative:

Consum energetic relativ ridicat
 

Whirlpool AKR685IX (Hota incorporabila, 368 mc/h, 1 motor, 3 trepte de viteza, Filtru Metalic, 60 cm, Inox) Whirlpool AKR685IX este o hota incorporabila de clasa medie, care alterneaza performantele apreciabile cu unele mai putin laudabile. Din punct de vedere estetic, arata destul de bine, propunand un design modern. Noi vom incerca sa va oferim, in […]

Whirlpool AKR685IX

(Hota incorporabila, 368 mc/h, 1 motor, 3 trepte de viteza, Filtru Metalic, 60 cm, Inox)

Whirlpool AKR685IX este o hota incorporabila de clasa medie, care alterneaza performantele apreciabile cu unele mai putin laudabile. Din punct de vedere estetic, arata destul de bine, propunand un design modern.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Whirlpool AKR685IX dispune de un singur motor, a carui putere maxima ajunge pana la 120 Watt, putand functiona in 3 trepte de viteza. Pe cea mai puternica treapta, aceasta dezvolta o capacitate de absorbtie de pana la 368 mc/h. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceasta valuare, vom calcula suprafata aproximativa a bucatariei pe care o poate deservi, fara probleme. Vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer, ce trebuiesc recirculate in interval de o ora iar rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.65 m. Asadar, vom obtine o suprafata aproximativa de pana la 11 mp, aceasta putand urca pana la 15 mp, in functie de gradul de ocupare cu mobilier.

Hota incorporabila Whirlpool AKR685IX mai dispune de 2 lampi de iluminare, a cate 40 Watt, incadrandu-se in clasa G la acest capitol. Nu este o performanta notabila, insa, acest lucru mentine consumul energetic in limite acceptabile. Cele 2 filtre de grasime sunt metalice si au avantajul de a fi usor demontabile pentru a se spala. Acestea au o excelenta eficienta impotriva grasimii, specifica clasei C. Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de functionare, ajunge pana la 61 dB, din acest punct de vedere, incadrandu-se in media gamei.

Concluzia noastra este ca Whirlpool AKR685IX reprezinta o hota incorporabila de putere medie, ce imbina lucrurile bune, precum eficienta filtrelor cu altele mai putin laudabile, precum consumul energetic ridicat. Analizand toate aceste caracteristici, consideram ca pretul la care se vinde acest produs reflecta obiectiv specificatiile sale, fiind unul destul de accesibil.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Whirlpool AKR685IX. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extra garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

 

Whirlpool AKR685IX

SPECIFICATII

Tip hota: Hota tip semineu
Clasa energetica: E
Consum anual de energie: 118 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: 2 x 40 W
Dimensiuni (IxLxA): 56.6/87 x 59.8 x 45 cm
Putere (W): 120
Filtru: Metalic 2 Filtre de grasime
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 45
Nivel zgomot maxim (dB): 61
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 185
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 368
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Inox
Greutate (Kg): 7.5
Altele: 3 trepte de viteza

About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)