Hota traditionala Beko HNS61210X

0
Posted October 11, 2017 by in

 
 
 
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Pret accesibil, filtre eficiente si lavabile, iluminare cu halogen
 

Negative:

Capacitate de absorbtie relativ redusa
 

Beko HNS61210X (Hota traditionala, 1 motor, 143 W, 3 trepte, Capacitate de absorbtie 272 mc/h, Filtru antigrasime lavabil, 60 cm, Inox) Beko HNS61210X reprezinta o hota traditionala destinata bucatariilor de dimensiuni relativ mici, datorita faptului ca nu ofera o capacitate de absorbtie impresionanta. In schimb, dispune de filtre performante, este destul de eficienta din punct […]

Beko HNS61210X

(Hota traditionala, 1 motor, 143 W, 3 trepte, Capacitate de absorbtie 272 mc/h, Filtru antigrasime lavabil, 60 cm, Inox)

Beko HNS61210X reprezinta o hota traditionala destinata bucatariilor de dimensiuni relativ mici, datorita faptului ca nu ofera o capacitate de absorbtie impresionanta. In schimb, dispune de filtre performante, este destul de eficienta din punct de vedere energetic si se vinde la un pret foarte accesibil.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota traditionala Beko HNS61210X are o putere maxima de 143 W si poate functiona in 3 trepte, pentru a putea corela consumul energetic cu necesarul de absorbtie. Pe cea mai puternica treapta, hota dezvolta o capacitate maxima de absorbtie de 272 mc/h iar noi vom calcula care este suprafata aproximativa a unei bucatarii, ce poate fi deservita cu brio de acest produs. Pentru inceput, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.65 m. Astfel, vom obtine o suprafata aproximativa de 8.5 mp, fara a tine cont de mobilierul care disloca si el un volum substantial de aer ce nu mai trebuie recirculat. Luandu-l in seama si pe acesta, suprafata bucatariei poate ajunge la 12 mp.

Hota traditionala Beko HNS61210X dispune de un filtru metalic foarte eficient impotriva grasimilor. In plus, acesta are avantajul de a fi usor demontabil si lavabil, astfel ca inlocuirea periodica nu va fi necesara. Iluminarea se va realiza pe baza unor lampi cu halogen care au un randament excelent, oferind mai multa lumina cu mai putine resurse consumate. Nivelul maxim de zgomot (70 dB), atins pe cea mai puternica treapta de absorbtie se incadreaza in media gamei.

Concluzia noastra este ca Beko HNS61210X reprezinta o hota traditionala foarte eficienta pe spatii restranse, atat din punct de vedere functional, cat si din cel energetic. Pretul de vanzare redus si faptul ca schimbarea periodica a filtrelor nu este necesara vor face ca investitia sa fie amortizata in cel mai scurt timp. In schimb, din punct de vedere estetic, majoritatea hotelor traditionale se afla cu o clasa in urma celor incorporabile.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Beko HNS61210X. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extra garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

 Beko HNS61210X

SPECIFICATII

Numar motoare: 1
Tip hota: Traditionala
Clasa energetica: E
Putere (W): 143
Numar trepte de reglare a vitezei de absorbtie: 3
Filtru: Lavabil pentru grasimi
Dimensiuni (IxLxA cm): 13.2 x 59.9 x 51
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 272
Nivel zgomot maxim (dB): 70
Control: Mecanic
Culoare: Inox

About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)