Hota traditionala Zanussi ZHT630X, Putere de absorbtie 190 mc/h, 1 motor, 60 cm

0
Posted November 8, 2017 by in

 
 
 
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Pret atractiv, filtru eficient
 

Negative:

Putere relativ redusa, filtrul trebuie inlocuit periodic, eficienta energetica redusa, aspect obisnuit
 

Zanussi ZHT630X (Hota traditionala, Putere de absorbtie 190 mc/h, 1 motor, 3 trepte, filtru hartie, 60 cm) Zanussi ZHT630X este o hota traditionala foarte accesibila ca pret, destinata bucatariilor de mici dimensiuni. Aceasta propune un aspect nu foarte rafinat, pe care nu reusim sa-l incadram nici in segmentul clasic, nici in cel contemporan. Noi vom […]

Zanussi ZHT630X

(Hota traditionala, Putere de absorbtie 190 mc/h, 1 motor, 3 trepte, filtru hartie, 60 cm)

Zanussi ZHT630X este o hota traditionala foarte accesibila ca pret, destinata bucatariilor de mici dimensiuni. Aceasta propune un aspect nu foarte rafinat, pe care nu reusim sa-l incadram nici in segmentul clasic, nici in cel contemporan.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota Zanussi ZHT630X are un singur motor, ce poate functiona in 3 trepte de absorbtie. Pe cea mai puternica dintre acestea dezvolta o capacitate maxima de pana la 190 mc/h. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceasta valoare, vom calcula suprafata aproximativa a unei bucatarii, ce poate fi deservita cu brio de acest aparat electrocasnic. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul maxim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Ulterior, vom imparti rezultatul la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.65 m si vom obtine o suprafata a bucatariei de aproximativ 6 mp. Luand in considerare si corpurile de mobilier + aparatele electrocasnice, care ocupa si ele un volum ce nu mai trebuie recirculat, suprafata bucatariei urca pana la 8 9 mp.

Hota traditionala Zanussi ZHT630X dispune de un filtru cu eficienta buna impotriva grasimii, insa, datorita faptului ca este din hartie, nu poate fi lavabil. Asadar, inlocuirea periodica este necesara. Din punct de vedere al eficientei energetice nu putem discuta de performante remarcabile, intrucat produsul se incadreaza in standardele clasei E. In plus, desi nu este o hota foarte puternica produce un nivel de zgomot relativ ridicat.

Concluzia noastra este ca Zanussi ZHT630X reprezinta o hota traditionala al carei principal avantaj il reprezinta pretul accesibil. Din punct de vedere al performantelor, pe noi nu ne-a impresionat si nici din punct de vedere estetic nu consideram ca sta mai bine.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Zanussi ZHT630X. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extra garantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

 

Zanussi ZHT630X

SPECIFICATII

Numar motoare: 1
Tip hota: Traditionala
Clasa energetica: E
Consum anual de energie: 74 kW
Clasa eficienta iluminare: G
Numar trepte de reglare a vitezei de absorbtie: 3
Filtru: Hartie
Clasa eficienta filtru grasime: D
Dimensiuni (IxLxA cm): x 59.8 x 48.2
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 110
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 190
Nivel zgomot minim (dB): 48
Nivel zgomot maxim (dB): 65
Control: Mecanic
Culoare: Negru / Inox

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Diametru burlan (mm): 120
Greutate (Kg): 7.2


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)