Plita incorpolabila Arctic ARBG64125SX, Gaz, 4 arzatoare, Arzator wok, Dispozitiv de siguranta plita, Gratare fonta, Inox

0
Posted May 18, 2018 by in Plita incorporabila
Plita incorpolabila Arctic ARBG64125SX

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aprindere electrica, supape de siguranta, arzator wok, gratare robuste si stabile, pret accesibil
 

Negative:

Aspect comun
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Arctic ARBG64125SX. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Arctic ARBG64125SX CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Lateral Aprindere electrica: Da Gratar: Da Siguranta: Da   ARZATOARE Arzator WoK: Da […]

Review

Arctic ARBG64125SX este o plita incorporabila clasica, atat din punct de vedere estetic, cat si din cel functional. Aceasta se remarca in fata principalilor competitori printr-o putere sporita si un pret destul de accesibil.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Arctic ARBG64125SX dispune de 4 arzatoare alimentate pe gaz. Aceasta resursa inflamabila are doua neajunsuri esentiale care in cazul de fata sunt rezolvate prin:

  • implementarea sistemului de aprindere electrica, prin scanteie;
  • implementarea supapelor de siguranta ce insotesc fiecare arzator in scopul opririi automate a alimentarii in situatia stingerii involuntare a flacarii.

Intervalul de puteri este unul destul de larg datorita arzatorului cu dubla coroana, tip Wok, care scurteaza considerabil durata procesului de gatit si permite prepararea mancarurilor in vase cu suprafata mare. Gratarele din fonta sunt foarte robuste si ofera o buna stabilitate vaselor, indiferent de forma si dimensiunea aceastora. In plus, faptul ca sunt detasabile individual favorizeaza curatarea zonala. Suprafata plitei este confectionata din inox, material cu excelenta rezistenta la conditiile dura la care este supus.

Concluzia noastra este ca Arctic ARBG64125SX reprezinta o plita romaneasca destul de solida, ce poate oferi performante culinare superioare competitorilor pe acest segment de pret accesibil. In plus, fiabilitatea sporita si eficienta energetica va vor oferi sansa de a amortiza in timp investitia.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Arctic ARBG64125SX. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Arctic ARBG64125SX

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Lateral
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK: Da
Material gratare: Fonta
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1

 

DATE TEHNICE

Inox: Da
Material: Inox
Dimensiuni (IxLxA) cm: 3.6 x 58 x 51
Greutate (Kg): 8.2

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 Comments



Be the first to comment!


Leave a Response


(required)