Plita incorporabila Arctic ARSGN64120SL, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Sticla Neagra

0
Posted August 2, 2018 by in Plita incorporabila
Plita incorporabila Arctic ARSGN64120SL

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aspect modern si rafinat, resursa economica, aprindere electrica, supape de siguranta, pret atractiv
 

Negative:

Gratarele se pot dovedi instabile uneori
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Arctic ARSGN64120SL. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Arctic ARSGN64120SL CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Lateral Aprindere electrica: Da Siguranta: Da   ARZATOARE Material gratare: Otel emailat Arzator […]

Review

Arctic ARSGN64120SL este o plita incorporabila moderna din punct de vedere estetic, dar care inglobeaza o tehnologie clasica, lipsita de elemente sofisticate. Aceasta este destul de economica din punct de vedere energetic si se comercializeaza la un pret atractiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Arctic ARSGN64120SL este alimentata pe gaz, o resursa economica dar inflamabila, astfel ca poate pune cateva probleme. In primul rand, aprinderea este una deficitara iar siguranta nu este nici ea cea mai inalta. Din fericire, inginerii romani au echipat aceasta plita cu sistem de aprindere electrica, prin scanteie si supape de siguranta ce insotesc fiecare arzator cu scopul opririi instante a alimentarii, in situatia stingerii accidentale a flacarii. Cele 4 arzatoare de diverse dimensiuni beneficiaza de gratare individuale, o varianta destul de minimalista care nu ofera aceeasi stabilitate vaselor in care gatiti dar aduce un plus estetic. In plus, faciliteaza curatarea suprafetei de gatit, de altfel o suprafata foarte rafinata (sticla neagra) care ofera minima aderenta murdariei.

Concluzia noastra este ca Arctic ARSGN64120SL este o plita foarte interesanta din punct de vedere estetic dar care nu aduce nimic nou la capitol functional. Aceasta este capabila sa se achita de sarcini culinare obisnuite, utilizand o resursa destul de economica. Pretul la care se vinde acest produs este unul accesibil si atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Arctic ARSGN64120SL. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Arctic ARSGN64120SL

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Lateral
Aprindere electrica: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Material gratare: Otel emailat
Arzator mare: 1
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1

 

DATE TEHNICE

Material: Sticla
Latime: 60 cm
Dimensiuni (IxLxA) cm: 9.8 x 58 x 51
Duze pentru GPL: Da

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)