Plita incorporabila Beko HILW64222S, Gaz, 4 arzatoare, Gratar fonta, Sticla Neagra

0
Posted August 28, 2017 by in Plita incorporabila
Plita incorporabila Beko HILW64222S

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aspect rafinat, materiale de calitate, performante culinare si energetice superioare, aprindere electrica, siguranta arzatoare, pret atractiv
 

Negative:

Nu consideram ca acest produs are minusuri
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HILW64222S. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Specificatii tehnice CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Frontal dreapta Aprindere electrica: Da Gratar: Da Siguranta: Da   ARZATOARE Arzator WoK: Da […]

Scurta descriere

Beko HILW64222S este una dintre cele mai moderne plite cu functionalitate clasica, atat din punctul de vedere tehnologic, cat si din cel estetic. Aceasta ofera o eficienta superioara a arzatoarelor, atingand mult mai rapid punctul de fierbere si economisind resurse importante. Chiar daca specificatiile sunt net superioare majoritatii competitorilor din segmentul alimentarii cu gaz, pretul de vanzare nu reflecta acest lucru.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Beko HILW64222S este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila care in lipsa unei tehnologii adecvate vremurilor in care traim ar ridica doua probleme principale, aprinderea deficitara si carentele la capitolul siguranta. Din fericire, aceasta plita este echipata atat cu sistem de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton, cat si cu supape speciale, ce insotesc fiecare arzator cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Amplasarea frontala a butoanelor are avantajul de a favoriza accesul fara a exista pericolul accidentelor. Gratarele minimaliste aduc un plus considerabil la capitolul estetic si faciliteaza curatarea locala a suprafetei de gatit, o suprafata perfect neteda care ofera minima aderenta murdariei. In schimb, acestea se pot dovedi uneori instabile pentru anumite vase de gatit, situatie intalnita, ce-i drept, destul de rar.

Cele 4 arzatoare ofera un interval mare de puteri, in special, gratie arzatorului cu dubla coroana, de tip Wok. De asemenea, tehnologia High-Efficiency Gas Burner scurteaza durata procesului culinar cu pana la 35% si ofera un consum energetic cu pana la 17% mai eficient.

Concluzia noastra este ca Beko HILW64222S reprezinta o plita incorporabila extrem de rafinata, ce ofera performante superioare majoritatii produselor competitoare, pe segmentul alimentarii cu gaz. Tehnologiile moderne inglobate, materialele de calitate si aspectul evident imbunatatit fac ca pretul la care se vinde acest produs sa para unul foarte atractiv. In plus, investitia va putea fi amortizata in timp, gratie eficientei energetice superioare.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HILW64222S. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal dreapta
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK: Da
Material gratare: Fonta
Arzator mare: 1
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1

 

DATE TEHNICE

Culoare: Negru
Material: Sticla
Dimensiuni (IxLxA) cm: 4.6 x 58.5 x 52.4
Greutate (Kg): 12.9

 

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)