Plita incorporabila Beko HISG64220S, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Sticla Neagra

0
Posted July 4, 2016 by in Plita incorporabila
Plita incorporabila Beko HISG64220S

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aprindere electrica, Siguranta arzatoare, Suprafata din sticla, Aspect imbunatatit
 

Negative:

Stabilitate relativ inferioara plitelor clasice, pentru vasele incare gatiti
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HISG64220S. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Specificatii tehnice CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Frontal Aprindere electrica: Da Gratar: Da Siguranta: Da   ARZATOARE Material gratare: Email Arzator […]

Scurta descriere

Beko HISG64220S este o plita incorporabila cu functionalitate clasica si aspect modernizat. Vom vedea in cele ce urmeaza daca aceste imbunatatiri estetice vor avea sau nu vreun impact asupra experientei culinare.

Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Beko HISG64220S este alimentata printr-un sistem clasic, ce utilizeaza ca resursa gazul. Acest tip de plita are nevoie de 2 elemente suplimentare, care sa-i anihileze principalele neajunsuri. Din fericire, produsul descris de noi astazi beneficiaza atat de supape de siguranta pentru fiecare arzator, ce au drept rol oprirea instanta a alimentarii, in cazul stingerii accidentale a flacarii, cat si de sistem de aprindere electrica, prin scanteie. Cele 4 arzatoare dezvolta un interval de puteri cuprins intre 1 kW, pe cel mai mic dintre ele si 2.9 kW, pe cel mai puternic. Gratarele din email sunt destul de ferme, insa, forma minimalista a acestora nu ofera aceeasi stabilitate vaselor in care gatiti, precum cele clasice. Suprafata plitei Beko HISG64220S este confectionata din sticla, un material foarte neted, ce nu ofera aderenta murdariei, aceasta putand fi indepartata mult mai usor, datorita detasabilitatii individuale a gratarelor.

Concluzia noastra este ca Beko HISG64220S reprezinta o plita pe gaz eficienta, ce poate aduce un plus considerabil de rafinament bucatariei in care este instalata. Singurul minus ar fi forma gratarelor, care poate aduce uneori instabilitate, in functie de dimensiunile vaselor in care gatiti. Pretul la care se vinde acest produs este unul corect si reflecta pe deplin caracteristicile sale.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HISG64220S. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Material gratare: Email
Arzator mare: 1
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Putere arzator mare: 2.9 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.75 kW

 

DATE TEHNICE

Culoare: Negru
Material: Sticla
Dimensiuni (IxLxA) cm: 9.8 x 59 x 51

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)