Plita incorporabila Beko HISW64222S, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Gratare fonta, Wok, Negru

0
Posted October 20, 2016 by in Plita incorporabila
Plita incorporabila Beko HISW64222S

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aspect rafinat, arzator cu dubla coroana, interval mare de puteri, aprindere electrica, supape de siguranta
 

Negative:

Stabilitate mai mica pentru vasele in care gatiti
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HISW64222S. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Specificatii tehnice CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Frontal Aprindere electrica: Da Gratar: Da Siguranta: Da   ARZATOARE Arzator WoK: 1 Material […]

Scurta descriere

Beko HISW64222S este o plita incorporabila destul de eleganta, care ofera o functionalitate clasica si un interval marit de puteri, gratie unui arzator cu dubla coroana. Aceasta are capacitatea de a duce la bun sfarsit orice provocare culinara, chiar si in bucatariile cu gatire intensiva. In plus, confera rafinament incaperii in care este instalata, gratie suprafetei din sticla neagra.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Beko HISW64222S ofera un sistem de functionare clasic, fiind alimentata pe gaz. Aceasta resursa inflamabila necesita doua sisteme adiacente care sa-i anihileze principalele neajunsuri, aprinderea si siguranta. Din fericire, acest produs ofera atat dispozitiv de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton, cat si supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator cu scopul opririi instanta a alimentarii, in situatia stingerii accidentale a flacarii.

Cele 4 arzatoare, ale plitei pe gaz  Beko HISW64222S, dezvolta un interval largit de puteri, gratie arzatorului cu dubla coroana, tip Wok, ce ofera nu mai putin de 3.3 kW. Gratarele au o forma minimalista care favorizeaza curatarea locala, dar ofera o stabilitate mai redusa vaselor in care gatiti. Suprafata perfect neteda din sticla nu da aderenta murdariei, aceasta fiind indepartata foarte usor cu o laveta umeda, fara a folosi substante chimice.

Concluzia noastra este ca Beko HISW64222S reprezinta o plita incorporabila cu functionalitate clasica dar cu performante sporite. Faptul ca aceasta ofera siguranta procesului culinar reprezinta un alt avantaj. In plus, la capitolul estetic reuseste sa-si depaseasca principalii competitori. Pretul propus este unul corect, reflectand obiectiv caracteristicile sale. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HISW64222S. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK: 1
Material gratare: Fonta
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.75 kW
Putere arzator WoK: 3.3 kW

 

DATE TEHNICE

Culoare: Negru
Material: Sticla
Dimensiuni (IxLxA) cm: 9.8 x 59 x 51
Altele: Consum: 7800 W

 

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)