Plita incorporabila Bosch PCH615B90E, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox

0
Posted June 26, 2017 by in
Plita incorporabila Bosch PCH615B90E

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Putere mare, Aprindere facila, Siguranta, Gratare stabile, Usor de curatat, Fiabilitate sporita
 

Negative:

Pret nu foarte accesibil
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Bosch PCH615B90E. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Specificatii tehnice CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Frontal Aprindere electrica: Da   ARZATOARE Arzator WoK: 1 Arzator mare: 1 Arzator normal: […]

Scurta descriere

Bosch PCH615B90E este o plita incorporabila care desi propune o functionalitate clasica, ofera performante superioare. In plus, brand-ul nemtesc este unul dintre cele mai renumite pentru fiabilitate, lucru reflectat si in pretul de vanzare al acestui produs.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Bosch PCH615B90E este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila care necesita doua sisteme aditionale pentru a-i anihila principalele neajunsuri. Din fericire, aceasta dispune atat de sistem de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton, cat si de supape speciale de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea in cazul stingerii accidentale a flacarii. Cele 4 arzatoare au dimensiuni diverse si ofera un interval larg de puteri, ce porneste de la maximul de 1 kW pe cel mai mic dintre acestea si urca pana la 3.3 kW, pe arzatorul de tip Wok, cu dubla coroana. Plita ofera si duze pentru GPL, putand fi folosita si acolo unde nu exista acces la retea curenta de gaz. Gratarele sunt ferme si ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, faptul ca sunt detasabile individual favorizeaza curatarea locala a plitei, suprafata din inox, cu excelenta rezistenta la conditiile dure la care este supusa.

Concluzia noastra este ca Bosch PCH615B90E reprezinta una dintre cele mai performante plite pe gaz, aceasta oferind o putere superioara si o utilizare simpla dar sigura. In plus, fiabilitatea specifica brand-ului va ofera sansa de a amortiza in timp o parte din pret, care nu este unul pentru toate buzunarele.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Bosch PCH615B90E. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK: 1
Arzator mare: 1
Arzator normal: 1
Arzator mic: 1
Putere arzator mare: 3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.7 kW
Putere arzator WoK: 3.3 kW

 

DATE TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Dimensiuni (IxLxA) cm: 5.2 x 58.2 x 52
Lungime cablu de alimentare (m): 1
Duze pentru GPL: Da

 

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)