Plita incorporabila Bosch PNH6B6B10, Gaz, 4 zone de gatit, Arzator economic, Arzator wok, Sticla cuart negru

0
Posted March 27, 2018 by in Plita incorporabila
Plita incorporabila Bosch PNH6B6B10

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aspect ultra-modern, putere mare, resursa economica, aprindere electrica, supape de siguranta
 

Negative:

Nu consideram ca acest produs are minusuri
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Bosch PNH6B6B10. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Bosch PNH6B6B10 CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Frontal Aprindere electrica: Da Gratar: Da Siguranta: Da   ARZATOARE Circulare duble: Da […]

 

Review

Bosch PNH6B6B10 este o plita incorporabila foarte performanta, in ciuda faptului ca este alimentata pe gaz, o resursa economica dar cu o eficienta inferioara sistemului de incalzire pe inductie. Aspectul sau este unul ultra-modern, reusind sa depaseasca barierele tiparului clasic al acestei nise de produse.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in secctiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Bosch PNH6B6B10 este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila care pe langa avantajul costului redus, aduce si cateva minusuri. Ei bine, este vorba despre aprinderea deficitara, despre siguranta precara si despre un transfer de caldura catre alimente nu la fel de performant precum cel din cazul inductie. Ei bine, inginerii nemti au reusit sa anihileze toate aceste neajunsuri. Asadar, plita a fost echipata cu sistem de aprindere electrica prin scanteie si supape de siguranta ce insotesc fiecare arzator, cu scopul opririi alimentarii in situatia stingerii accidentale a flacarii. In plus, au crescut intervalul de puteri prin implementarea unui arzator cu dubla coroana, tip Wok, acesta avand o putere maxima de 3.3 kW. Gratarele sunt confectionate din otel emailat si chiar daca au o forma minimalista, ofera stabilitate vaselor, indiferent de forma si marimea acestora. Sticla neagra din care este confectionata plita ofera un plus de rafinament dar este mai pretentioasa decat inoxul.

Concluzia noastra este ca Bosch PNH6B6B10 reprezinta o plita incorporabila ultra-moderna, chiar daca este alimentata pe baza unei resurse pe care multi o considera a fi de domeniul trecutului. Cu imbunatatirile aduse de brand-ul nemtesc, clientul se va putea bucura de performante culinare ridicate, in deplina siguranta, fara a face risipa de bani. In plus, design-ul este excelent ales, depasind mare parte dintre competitori si la acest capitol.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Bosch PNH6B6B10. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Bosch PNH6B6B10

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da
 

ARZATOARE

Circulare duble: Da
Arzator WoK: Da
Material gratare: Otel emailat
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Putere arzator mare: 1.75 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.75 kW
Putere arzator WoK: 3.3 kW
 

DATE TEHNICE

Material: Sticla cuart
Latime: 60 cm
Dimensiuni (IxLxA) cm: 4.5 x 59 x 52
Dimensiuni nisa (cm): 56 x 48
Grosime minima blat incorporare: 30 mm
Lungime cablu de alimentare (m): 1
Duze pentru GPL: Da
Greutate (Kg): 10

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare

Pentru review-uri pe alte game de produse recomandam urmatoarele site-uri:

Climatizareieftina.ro

Audio-Review.ro


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)