Plita incorporabila Bosch PPP616B91E, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Gratare fonta, Sticla neagra

0
Posted December 14, 2016 by in Plita incorporabila
Plita incorporabila Bosch PPP616B91E

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aspect rafinat, interval mare de puteri, curatare usoara, stabilitate vase, supape de siguranta, aprindere electrica, fiabilitate mare
 

Negative:

Pret peste medie justificat, insa, de caracteristicile produsului
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Bosch PPP616B91E. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Specificatii tehnice CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Frontal Aprindere electrica: Da Gratar: Da   ARZATOARE Material gratare: Fonta Arzator mare: 1 […]

Scurta descriere

Bosch PPP616B91E este o plita cu functionalitate clasica ce prezinta cateva optimizari la capitole esentiale. Performantele sale depasesc nivelul mediu iar aspectul este unul mult mai rafinat fata de cel cu care ne-au obisnuit majoritatea plitelor pe gaz.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Bosch PPP616B91E este alimentata pe gaz, motiv pentru care necesita doua elemente adiacente, care sa-i elimine principalele neajunsuri. Vorbim aici despre sistemul de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton si despre supapele de siguranta ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri oferit de aceasta plita este unul generos, incadrandu-se intre 1 kW, pe cel mai mic arzator si 3 kW, pe cel mai puternic. Suprafata din sticla, perfect neteda, nu ofera aderenta murdariei, este foarte usor de curatat fara substante chimice si, in plus, aduce un plus de rafinament. Gratarele din fonta garanteaza stabilitatea vaselor in care gatiti si au avantajul de a fi detasabile individual, pentru facilitarea curatarii zonale.

Concluzia noastra este ca Bosch PPP616B91E reprezinta una dintre cele mai performante si rafinate plite cu alimentare pe gaz. Luand in considerare toate caracterisiticile sale, consideram ca pretul este unul corect si va putea fi amortizat in timp gratie fiabilitatii garantate de brand-ul nemtesc.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Bosch PPP616B91E. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da

 

ARZATOARE

Material gratare: Fonta
Arzator mare: 1
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Putere arzator mare: 3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.7 kW

 

DATE TEHNICE

Culoare: Negru
Dimensiuni (IxLxA) cm: 5.8 x 59 x 52
Dimensiuni nisa (cm): 4.3 x 56 x 48-49
Lungime cablu de alimentare (m): 1
Duze pentru GPL: Da
Greutate (Kg): 13

 

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)