Plita incorporabila Electrolux EGH6343BOX, gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica, gratare fonta, Inox

0
Posted July 21, 2016 by in Plita incorporabila
Plita incorporabila Electrolux EGH6343BOX

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Putere mare, gratare stabile, suprafata rezistenta si usor de curatat, aspect imbunatatit, siguranta, aprindere electrica
 

Negative:

Nu consideram ca acest produs are minusuri
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Electrolux EGH6343BOX. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Specificatii tehnice CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Frontal Aprindere electrica: Da Gratar: Da   ARZATOARE Arzator WoK: 1 Material gratare: Fonta […]

Scurta descriere

Electrolux EGH6343BOX este o plita clasica, alimentata pe gaz, cu performante peste medie, datorita puterii superioare. Din punct de vedere estetic, ofera un aspect putin mai nonconformist, cu butoanele amplasate frontal si retrase in partea dreapta, pentru a putea face loc arzatorului cu dubla coroana.

Noi vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Electrolux EGH6343BOX este alimentata pe gaz, fapt ce necesita doua elemente suplimentare pentru ca minusurile acestei resurse inflamabile sa fie anihilate. Din fericire, in situatia de fata, putem vorbi atat despre supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii, cat si despre sistemul de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton. Intervalul de puteri dezvoltat de cele 4 ochiuri a fost extins, gratie arzatorului cu dubla coroana. Daca majoritatea plitelor pe gaz se opreau la 3 kW, in cazul de fata se urca pana la 4 kW. Gratarele din fonta sunt ferme si ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, acestea pot fi detasate independent pentru a favoriza curatarea locala. Suprafata din inox are o excelenta rezistenta la conditiile dure la care este supusa iar murdaria are o aderenta redusa pe suprafata acesteia.

Concluzia noastra este ca Electrolux EGH6343BOX reprezinta una dintre cele mai eficiente plite pe gaz, avand ca principale avantaje puterea superioara si aspectul imbunatatit. Pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv si reflecta pe deplin caracteristicile sale.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Electrolux EGH6343BOX. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK: 1
Material gratare: Fonta
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 2 kW
Putere arzator WoK: 4 kW

 

DATE TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Inox
Dimensiuni (IxLxA) cm: x 59.4 x 51
Lungime cablu de alimentare (m): 1.1

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)