Plita incorporabila Hansa BHGI63110035, 4 arzatoare, gaz, aprindere electrica, inox

0
Posted July 11, 2016 by in Plita incorporabila
Plita incorporabila Hansa BHGI63110035

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aprindere electrica, Supape de siguranta, Inox, Pret economic
 

Negative:

Nu consideram ca acest produs are minusuri, daca analizam pretul la care se vinde
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa BHGI63110035. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Specificatii tehnice CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Frontal Aprindere electrica: Da Gratar: Da Siguranta: Da   ARZATOARE Material gratare: Fonta Arzator […]

Scurta descriere

Hansa BHGI63110035 este o plita incorporabila clasica, atat din punct de vedere functional, cat si din cel estetic. Performantele acesteia o incadreaza in clasa medie, neoferind elemente care sa reuseasca sa o delimiteze de restul produselor din nisa.

Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hansa BHGI63110035 este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila datorita careia sunt necesare doua sisteme suplimentare pentru ca nivelul performantelor sa fie unul bun. Din fericire, produsul descris in acest articol beneficiaza atat de aprindere electrica, prin scanteie, cat si de sistem de siguranta, ce consta in cate o supapa speciala, care insoteste fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Suprafata din inox ofera o rezistenta excelenta la conditiile dure la care este supusa, in timp ce gratarele masive, ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti.

Concluzia noastra este ca Hansa BHGI63110035 reprezinta o plita clasica, ce se poate achita cu brio de sarcinile zilnice. Nu puteti avea asteptari prea mari de la un astfel de produs clasic, intrucat nu este dotat cu functii moderne, insa, acest lucru ii confera un plus la capitolul fiabilitate. Pretul la care se vinde este unul suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa BHGI63110035. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Material gratare: Fonta
Arzator mare: 1
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1

 

DATE TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Inox
Material: Inox
Dimensiuni (IxLxA) cm: 4 x 59 x 52
Greutate (Kg): 11.6

 

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)