Plita incorporabila Hansa Integra BHGI61150, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Gratare fonta, Inox

0
Posted November 22, 2017 by in Plita incorporabila
Plita incorporabila Hansa Integra BHGI61150

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Pret atractiv, Aprindere electrica. Siguranta, Gratare stabile
 

Negative:

Nu consideram ca acest produs prezinta minusuri
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa Integra BHGI61150. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Specificatii tehnice CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Frontal Aprindere electrica: Da Siguranta: Da   ARZATOARE Arzator mare: 1 Arzator normal: […]

Scurta descriere

Hansa Integra BHGI61150 este o plita incorporabila clasica atat din punctul de vedere estetic, cat si din cel functional. Aceasta se remarca in fata principalilor competitori, in special, prin prima pretului foarte accesibil.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila  Hansa Integra BHGI61150 este alimentata pe gaz, astfel ca necesita prezenta a doua elemente esentiale pentru anihilarea principalelor dezavantaje ale acestei resurse inflamabile. Din fericire, este echipata atat cu sistem de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton, cat si cu supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul scurgerii accidentale de gaz. Intervalul de puteri oferit de cele 4 arzatoare este unul mediu, ridicandu-se de la 1 kW, putere maxima pe cel mai mic dintre acestea si urcand pana la 2.8 kW, pe cel mai puternic. Gratarele sunt suficient de ferme si ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, au avantajul de a se detasa individual, facilitand astfel curatarea suprafetei de gatit, confectionata din inox, material cu foarte buna rezistenta la conditiile dure la care este supus.

Concluzia noastra este ca Hansa Integra BHGI61150 reprezinta o plita incorporabila cu performante suficiente pentru a putea satisface nevoile unui proces culinar obisnuit. Principalul sau avantaj il reprezinta pretul foarte atractiv si consumul energetic redus, drept pentru care investitia va putea fi amortizata in timp.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa Integra BHGI61150. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Arzator mare: 1
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Putere arzator mare: 2.8 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.8 kW

 

DATE TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Inox
Dimensiuni (IxLxA) cm: 5.2 x 59 x 52
Greutate (Kg): 10.5

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)