Plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SAR, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Antracit

0
Posted April 3, 2017 by in Plita incorporabila
Plita incorporabila rustica Beko HIZG64125SAR

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aspect retro, aprindere electrica, supape de siguranta, arzator wok, gratare stabile si detasabile individual, pret atractiv
 

Negative:

Nu consideram ca acest produs prezinta minusuri
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HIZG64125SAR. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Specificatii tehnice CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Lateral Aprindere electrica: Da Gratar: Da Siguranta: Da   ARZATOARE Arzator WoK: 1 Material […]

Scurta descriere

Beko HIZG64125SAR este o plita incorporabila care se remarca, in primul rand, la capitolul estetic, acolo unde reuseste printr-un aspect retro sa-si depaseasca principalii competitori. Din punct de vedere functional, se incadreaza in tiparul clasic, insa, ofera cateva optimizari care ii sporesc performantele.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Beko HIZG64125SAR este alimentata pa gaz, astfel ca vom intalni doua elemente aditionale care sa-i anihileze acestei resurse inflamabile principalele neajunsuri. Vorbim despre sistemul de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton si despre supapele de siguranta, ce vor insoti fiecare arzator cu scopul opririi instante a alimentarii, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Pentru cresterea intervalului de puteri a fost adaugat si un arzator de tip Wok, cu dubla coroana. Gratarele din fonta sunt foarte robuste si ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti, acestea avand si avantajul de a se detasa independent, favorizand curatarea zonala a suprafetei de gatit.

Concluzia noastra este ca Beko HIZG64125SAR reprezinta o plita pe gaz destul de interesanta, atat din punct de vedere estetic, cat si din cel functional. La ambele capitole reuseste sa aduce ceva nou pentru a se putea diferentia de principalii competitori pe acest segment de pret, care este unul suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HIZG64125SAR. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Lateral
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK: 1
Material gratare: Fonta
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1

 

DATE TEHNICE

Culoare: Antracit
Dimensiuni (IxLxA) cm: 8.7 x 58 x 51
Duze pentru GPL: Da

 

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)