Plita incorporabila traditionala Hotpoint PC640TAN, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Antracit

0
Posted August 22, 2016 by in Plita incorporabila
Plita incorporabila traditionala Hotpoint PC640TAN

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aspect imbunatatit, arzator Wok - de mare putere, gratare detasabile individual, supape de siguranta, aprindere electrica
 

Negative:

Stabilitate medie a vaselor pe gratare
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hotpoint PC640TAN. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Specificatii tehnice CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Frontal Aprindere electrica: Da Gratar: Da Siguranta: Da ARZATOARE Arzator WoK: 1 Material gratare: […]

Scurta descriere

Hotpoint PC640TAN este o plita incorporabila cu functionalitate clasica dar cu performante peste medie, gratie intervalului mare de puteri. Si la capitolul estetic putem remarca niste imbunatatiri, gratie carora reuseste sa-si depaseasca principalii competitori.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hotpoint PC640TAN este alimentata pe gaz, o resursa ale carei neajunsuri sunt aprinderea deficitara si carentele sigurantei. Din fericire, ambele au fost anihilate prin intermediul a doua sisteme simple, dar deosebit de utile. In primul rand, fiecare arzator a fost echipat cu cate o supapa speciala, ce va avea rolul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. In plus, a fost adaugat un sistem de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton. Intervalul de puteri, dezvoltate pe cele 4 arzatoare, este unul extins, grati arzatorului de tip Wok (cu tripla coroana), ce urca pana la 3.25 kW. Gratarele din otel sunt robuste, insa ofera o stabilitate medie vaselor in care gatiti, datorita dispunerii oarecum curioase a celor 4 ochiuri. Pe de alta parte, faptul ca gratarele sunt detasabile independent favorizeaza curatarea zonala.

Concluzia noastra este ca Hotpoint PC640TAN reprezinta o plita incorporabila deosebita, ce reuseste sa sparga tiparele clasice, atat la capitolul eficienta, cat si la cel estetic. Pretul la care se vinde este unul suficient de atractiv, reflectand obiectiv caracteristicile produsului.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hotpoint PC640TAN. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da

ARZATOARE

Arzator WoK: 1
Material gratare: Otel
Arzator mare: 1
Arzator normal: 1
Arzator mic: 1
Putere arzator mare: 2.6 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal 1.65 kW
Putere arzator WoK 3.25 kW

 

DATE TEHNICE

Culoare: Antracit
Dimensiuni (IxLxA) cm: x 59 x 51
Dimensiuni nisa (cm): 5.5 x 55.5 x 47.5
Duze pentru GPL: Da

 

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)