Plita incorporabila traditionala Hotpoint PC640TAV, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Avena

0
Posted August 3, 2016 by in Plita incorporabila
Plita incorporabila traditionala Hotpoint PC640TAV

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Arzator Wok, aspect nonconformist, gratare stabile, eficienta energetica
 

Negative:

Pozitie relativ incomoda a arzatoarelor
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hotpoint PC640TAV. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Specificatii tehnice CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Frontal Aprindere electrica: Da Gratar: Da Siguranta: Da   ARZATOARE Arzator WoK: 1 Material […]

Scurta descriere

Hotpoint PC640TAV este o plita incorporabila cu functionalitate clasica, ce propune un aspect non-conformist. Aceasta nu dispune de functii sofisticate dar ofera un interval larg de puteri pentru a putea satisface toate nevoile culinare. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hotpoint PC640TAV este alimentata pe gaz, fapt ce teoretic ar aduce o serie de dezavantaje specifice acestei resurse inflamabile. Din fericire, toate aceste neajunsuri vor fi anihilate de 2 sisteme simple, dar deosebit de utile. In primul rand, plita este echipata cu sistem de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton. Mai important, dispune si de supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Puterea dezvoltata de cele 4 arzatoare porneste de la 1 kW, pe cel mai mic dintre ele si ajunge pana la 3.25 kW, pe arzatorul Wok, cu tripla coroana. Dispunerea diferita a ochiurilor nu aduce niciun beneficiu, ba chiar, din punctul nostru de vedere, incomodeaza asezarea vaselor pe arzatoarele centrale. Gratarele sunt ferme, ofera o buna stabilitate si au avantajul de a fi detasabile independent, pentru favorizarea curatarii zonale. Plita Hotpoint PC640TAV este echipata si cu duze GPL, pentru a putea fi utilizata pe butelie, in zonele fara acces la retea curenta de gaz.

Concluzia noastra este ca Hotpoint PC640TAV reprezinta o plita incorporabila cu functionalitate clasica dar cu eficienta peste medie, gratie intervalului largit de puteri. Odata ce neajunsurile acestei resurse inflamabile au fost anihilate, va veti putea bucura din plin de costurile energetice reduse. Acest lucru va va ajuta sa amortizati in timp o parte din investitie, pretul fiind considerat de noi destul de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hotpoint PC640TAV. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK: 1
Material gratare: Otel
Arzator mare: 1
Arzator normal: 1
Arzator mic: 1
Putere arzator mare: 2.6 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.65 kW
Putere arzator WoK: 3.25 kW

 

DATE TEHNICE

Culoare: Avena
Dimensiuni (IxLxA) cm: x 59 x 51
Dimensiuni nisa (cm): 5.5 x 55.5 x 47.5
Duze pentru GPL: Da

 

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)