Plita incorporabile Hansa BHGI63112028, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox

0
Posted June 30, 2016 by in Plita incorporabila
Plita incorporabile Hansa BHGI63112028

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Aprindere electrica, supape de siguranta, arzator Wok de mare putere, inox, pret atractiv
 

Negative:

Nu consideram ca acest produs prezinta minusuri
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa BHGI63112028. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Specificatii tehnice CARACTERISTICI GENERALE Tip alimentare: Gaz Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Lateral Aprindere electrica: Da Gratar: Da Siguranta: Da   ARZATOARE Arzator WoK: 1 Material […]

Scurta descriere

Hansa BHGI63112028 este o plita clasica, ce ofera un sistem simplu de functionare, fara elemente sofisticate. Aceasta dispune de performantele minime necesare unui proces culinar eficient. Din punct de vedere estetic, nu iese cu nimic din tiparele produselor din nisa respectiva.

Noi vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hansa BHGI63112028 este alimentata pe baza unei resurse economice, dar deseori problematice, in lipsa unor sisteme simple dar deosebit de utile, care sa-i anihileze principalele neajunsuri. Din fericire, aceasta dispune atat de aprindere electrica, prin scanteie, cat si de supape speciale de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Unul dintre principalele atu-uri ale plietei Hansa BHGI63112028, in fata competitorilor, il reprezinta arzatorul de tip Wok, ce ofera o tripla coroana pentru o putere mai mare. Gratarele din fonta sunt ferme, ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti si prezinta avantajul de a se detasa individual, pentru favorizarea curatarii zonale. Suprafata din inox ofera o buna rezistenta la conditiile dure la care este supusa si o minima aderenta murdariei, aceasta fiind foarte usor de indepartat, cu ajutorul unor produse speciale.

Concluzia noastra este ca Hansa BHGI63112028 reprezinta o plita economica si eficienta. Faptul ca nu dispune de sisteme sofisticate, aduce un plus la capitolul fiabilitate. Astfel, pretul, oricum suficient de atractiv, va putea fi amortizat in timp, gratie consumului energetic redus.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa BHGI63112028. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Lateral
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK: 1
Material gratare: Fonta
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1

 

DATE TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Inox
Dimensiuni (IxLxA) cm: x 56 x 48

 

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)