Plita vitroceramica incorporabila Samsung C61R2AAST/BOL, touch, LED, Child Lock, Rama inox

2
Posted March 7, 2015 by in Plita incorporabila
Plita vitroceramica incorporabila Samsung C61R2AAST/BOL, touch, LED, Child Lock, Rama inox

Rating

Raport Calitate Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Siguranta
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Plita Incorporabila:
 
Brand:
 
Alimentare:
 
Butoane:
 
Vezi pret:
 

Pozitive:

Gateste de pana la 2 ori mai repede decat o plita pe gaz, se curata usor, afisaj LED, control tactil, sistem de blocare acces copii, design ultra-modern.
 

Negative:

Numar relativ redus de functii, reflectat de pretul produsului.
 

GARANTIE Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Samsung C61R2AAST/BOL. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos! Specificatii tehnice Caracteristici generale Tip alimentare: Electrica Numar arzatoare: 4 Pozitionare butoane: Frontal Aprindere electrica: Da Arzatoare Arzator normal: 2 x 1.8 kW Arzator mic: 2 x 1.2 kW Functii Control touch […]

Scurta descriere

Samsung C61R2AAST/BOL este o plita incorporabila, ce ofera un design foarte modern, caracteristic plitelor vitroceramice. Culoarea neagra ii confera eleganta si o face foarte usor de asortat, atat in cadrul unei bucatarii clasice cat si in cel al uneia de ultima generatie. Controlul tactil al functiilor cat si afisajul LED, intregesc aura high-tech a acestui produs.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plitele vitroceramice Samsung C61R2AAST/BOL gatesc de pana la 2 ori mai repede fata de cele pe gaz si se curata mult mai usor. Chiar daca gazul este mai ieftin decat curentul electric, pretul platit pentru energia consumata este aproximativ egal datorita timpului necesar pentru finalizarea operatiunii culinare. In plus, sistemul vitroceramic are avantajul de a nu fi independent de sursa de gaz, fiind o solutie optima in zonele in care utilitatile sunt la distanta de locuinta dumneavoastra. Modul in care functioneaza acest sistem este de a transmite energia termica la suprafata de cristal, in baza unor rezistente electrice, si de acolo la vasul in care gatiti. In plus, pentru a spori siguranta familiei dumneavoastra, plita Samsung C61R2AAST/BOL dispune de o functie de blocare a accesului pentru copii.

Concluzia noastra este ca Samsung C61R2AAST/BOL reprezinta un produs relativ modern, a carui eficienta o depaseste pe cea a plitelor clasice, pe gaz, dar se situeaza sub a celor pe inductie. Ei bine, chiar si pretul reflecta obiectiv acest lucru, din acest punct de vedere fiind destinata persoanelor din clasa medie.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Samsung C61R2AAST/BOL. Vezi cum poti beneficia de pret redus, extragarantie plus alte avantaje, facand click pe imaginea de mai jos!

Cuptoareieftine buton

Specificatii tehnice

Caracteristici generale

 • Tip alimentare: Electrica
 • Numar arzatoare: 4
 • Pozitionare butoane: Frontal
 • Aprindere electrica: Da

Arzatoare

 • Arzator normal: 2 x 1.8 kW
 • Arzator mic: 2 x 1.2 kW

Functii

 • Control touch
 • Blocare copii

afisaj plita vitroceramica incorporabila Samsung

Date tehnice

 • Rama: inox
 • Culoare: Negru
 • Dimensiuni (IxLxA) cm: 4 x 55.2 x 48.2 (56 x 49 incorporare)
 • Greutate (Kg): 8

Plita vitroceramica incorporabila Samsung C61R2AAST/BOL

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare


About the Author

Radu Fusea


2 Comments


 1.  
  Dorin Draghici

  Am vazut la varul meu o astfel de plita acum cativa ani.. daduse vreo 40 de milioane pe ea la vremea aia. Era super incantat..nici nu se putea altfel, la cat a costat. Am vazut ca acum pretul e mult mai mic si mi-as permite-o si eu. Cum comand?

Leave a Response


(required)