Reduceri la electronice si electrocasnice!

0
Posted July 14, 2015 by Radu Fusea in Promotii

Pareri despre campanie

Avem parte de o noua campanie inopinanta de reduceri la electronice si electrocasnice, organizata de cel mai mare retailer online din Europa de Est. Campania se va desfasura in perioada 14.07.2015 – 17.07.2015, in limita stocului disponibil. Organizatorii se lauda cu discount-uri de pana la 70% asa ca ne-am hotarat sa ii verificam. Ei bine, desi reducerile urca pana la valoarea anuntata doar pe anumite categorii de produse, discount-ul mediu situandu-se in jurul valorii de 25-30%.  Administrand un site de review-ri pentru electrocasnice, trebuie sa fim mereu la curent cu evolutia preturilor. Asadar, va spunem ca reducerile anuntate nu au nici pe departe amploarea promovarii insa puteti considera ca este un moment oportun pentru achizitionarea unui articol… in fond si la urma urmei orice leu e important.

Sfatul nostru

1. Nu va lasati amagiti de infatisarea de sarbatoare ce apare pe perioada marilor reduceri la electronice si electrocasnice. Cascati bine ochii atat cu privire la pret cat si la specificatiile produselor. De cele mai multe ori produsele cu cel mai mare discount sunt cele care se vand mai rar…puteti trage singuri concluziile.

2. Nu va incredeti in valoarea promovata ca fiind redusa. Cercetati si alte surse..

3. Nu asteptati pana in ultima zi, sperand ca veti putea prinde o promotie si mai mare. Stocurile se micsoreaza o data cu trecerea timpului si s-ar putea sa va treziti ca produsul dorit nu mai este disponibil, mai ales daca acesta chiar a beneficiat de o reducere substantiala.

Speram ca v-am facut o parere, printr-o scurta analiza obiectiva, cu privire la aceasta campanie de reduceri la electronice si electrocasnice. Trebuie sa mentionam in final ca organizatorul este unul foarte serios din punct de vedere al logisticii. Produsele sunt livrate rapid la domiciliu, transportul este gratuit, exista posibilitatea de retur in cazul in care nu sunteti multumiti, si multe altele. Pentru a putea vedea toate reducerile precum si beneficiile de care puteti avea parte la cumpararea unui produs in perioada 14-16 iulie, va invitam sa faceti click pe imaginea urmatoare:

promotii-emag

 

 

 

 

 


About the Author

Radu Fusea


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)