Tehnologia al 6-lea simt – ce inseamna si unde o intalnim?

0
Posted November 8, 2016 by admin in Blog

Ce inseamna Tehnologia al 6-lea simt?

Tehnologia al 6-lea simt sau 6th Sense este o functie ultra-moderna dezvoltata de brand-ul american Whirlpool. Aceasta are rolul de a ridica eficienta aparatelor electrocasnice, minimizand consumul si chiar efortul depus de utilizator. De cele mai multe ori este posibila conectarea aparatelor la dispozitive mobile prin intermediul internetului (Wi-fi), oferind feed-back permanent cu privire la progresul realizat in timpul programelor rulate, via text, email sau prin thenologia 6th Sense Smart Apliance.

6th-sense-smart-apliance

Tehnologia al 6-lea simt va avertizeaza in legatura cu orice abatere sau problema aparuta in regimul normal de functionare al aparatelor doar daca aceasta nu poate fi remediata automat. Spre exemplu, daca uitati usa frigiderului intredeschisa veti primi o notificare pe telefon. Toata aparatura electronica sau electrocasnica, ce dispune de aceasta tehnologie va putea fi controlata de la distanta, avand in timp real o evidenta clara asupra consumului energetic inregistrat.

Unde intalnim Tehnologia al 6-lea simt?

In cele ce urmeaza vom incerca sa va aratam, prin intermediul unor videoclipuri, ce inseamna Tehnologia al 6-lea simt in randul fiecarui model de aparat electronic sau electrocasnic. Ba mai mult, va vom oferi indrumari catre cele mai bune preturi ale aparatelor ce beneficiaza de aceasta functie ultra-moderna.

1. Cuptoare electrice

2. Plita electrice 

3. Cuptoare cu microunde

4. Aragazuri – in aceasta situatie tehnologia cumuleaza functiile existente in randul cuptoarelor si al plitelor

5. Frigidere

6. Masini de spalat

7. Masini de spalat vase

8. Aparate de aer conditionat

Tehnologie detaliata pe ClimatizareIeftina.ro

In final, dorim sa va oferim un link catre retailer-ul online cu cele mai bune preturi pentru brand-ul Whirlpool. Pe langa avantajul pretului, achizitionand de la link-ul urmator veti putea beneficia de garantie extinsa, transport rapid si gratuit, drept de retur fara invocarea niciunui motiv in termen de 15 zile si reduceri masive. 

Cuptoareieftine buton

 


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)