Cuptoare cu microunde ieftine

0
Posted October 25, 2017 by admin in Blog
Cuptor cu microunde incorporabil Hansa AMM20BMXH

Astazi vom trata un subiect de foarte mare interes pe segmentul electrocasnicelor de bucatarie si anume unde putem gasi cuptoare cu microunde ieftine si care sunt cele mai bune oferte la ora actuala. Pretul acestora variaza pe un interval foarte larg, pornind de la aproximativ 200 lei si urcand la peste 5500 lei.

Ei bine, aceste produse se impart in doua mari categorii: cuptoare cu microunde simple si cuptoare cu microunde incorporabile. Chiar daca vorbim despre functii similare in cazul ambelor categorii, trebuie sa stiti ca cele simple au un pret considerabil mai redus.

Intrucat articolul nostru se refera strict la cuptoarele cu microunde ieftine, va propunem sa analizam cele mai accesibile produse din fiecare categorie. Mai exact, vom compara specificatiile lui SB720W Simbio cu cele ale lui Hansa AMM20BMXH.

SB720W Simbio

Cuptor microunde SB720W Simbio

SB720W Simbio este cel mai ieftin cuptor cu microunde simplu, fiind comercializat la un pret de doar 199 lei doar daca mai prindeti discount-ul de 23% (vezi oferta actuala). Acesta are 5 trepte de putere, cu maximul in 700 W. Din punct de vedere estetic, observam un design destul de modest, care confirma apartenenta la clasa de low-cost. Nici din punct de vedere functional, treburile nu stau mult mai bine, oferind doar cateva sisteme clasice de gatit (dezghetare, reincalzire, timer – 35 min – cu semnal sonor la finalizarea ciclului).

Hansa AMM20BMXH

Cuptor cu microunde incorporabil Hansa AMM20BMXH

Hansa AMM20BMXH este cel mai ieftin cuptor cu microunde incorporabil si se comercializeaza la un pret de 567 lei doar daca mai prindeti discount-ul de 10% (vezi oferta actuala). Acesta are tot 5 trepte de putere, insa, maximul atinge un nivel putin mai ridicat, anume 800 W. Din punct de vedere estetic, propune un design curat si mai apropiat de tendintele contemporane iar faptul ca este incorporabil aduce un plus de rafinament bucatariei in ansamblu. Acesta are ceva mai multe functii, cea mai interesanta fiind combigrill-ul, care gateste utilizand atat microundele, cat si grill-ul. Functia combigrill este ideala pentru prepararea orezului, cartofilor copti, tocanelor si a carnii de pasare intrucat are capacitatea de a incalzi foarte bine preparatele si de a le oferi acea crusta crocanta la suprafata.

Ei bine, tocmai v-am prezentat doua variante interesante de cuptoare cu microunde ieftine, ramanand la aprecierea dumneavoastra daca vreunul dintre ele va poate satisface pe deplin nevoile. In caz contrar, va invitam sa aruncati o privire asupra intregii noastre oferte (click!), unde reducerile depasesc adeseori 40% din pretul real.


About the Author

admin


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)