La ofertă

Electrolux

DESPRE ELECTROLUX

Electrolux este un producator multinational cu sediul in Stockholm, Suedia. Aproape anual este vazut ca al doilea mare producator de electrocasnice, dupa Whirlpool. Compania fabrica produse pentru marea masa de consumatori dar si produse profesionale.

CALITATE SI PRESTIGIU

Grupul Electrolux este detinatorul titlului Plus X, pentru cel mai inovator brand al anului. In decernarea acestui premiu, au fost luate in vedere urmatoarele: inovatia, calitatea, designul, usurinta in utilizare, functionalitatea, ergonomia si ecologia, din cadrul unui sector de produse. Premiul Plus X este cea mai mare competitie de tehnologie, sport si lifestyle din lume. Cu un juriu independent, format din 25 de membri din industrii diferite si cu 22 de parteneri cu o vasta experienta, competitia beneficiaza de o investitie de marketing de peste 25 de milioane de euro.  Asta vine in intarirea sloganului actual, international, „Thinking of you”.

PRODUSE ELECTROLUX – REVIEW SI PRET

Impartaseste si tu parerea cu noi si cu altii despre produsele ELECTROLUX. Noi incercam sa te ajutam sa-ti faci o idee cat mai reala despre brand si sa te indrumam catre cele mai avantajoase preturi. Poti verifica una din cele 3 categorii abordate de site-ul nostru:

 

 

Search