Electrocasnice Beko – 5 ani garantie, fara costuri suplimentare

0
Posted February 24, 2015 by Radu Fusea in Promotii

Scurta introducere in lumea brand-ului

Brand-ul Beko este parte a celei mai mari corporatii industriale din sectorul privat din Turcia. Este vorba de Arcelik A.S. unul dintre primii 3 producatori de aparatura electrocasnica din Europa, ce detine 14 fabrici, 20 filiale de marketing si peste 24000 de angajati la nivel mondial.

Cu o experienta de aproape 20 de ani, Beko si-a castigat aprecierea clientilor din peste 100 de tari, remarcandu-se prin produse inovatoare si fiabilitate. Diversitatea abordata de acest brand este incantatoare, la ora actuala oferind pe piata peste 2000 de modele de electrocasnice. Lumea s-a aratat foarte receptiva la promotiile facute de-a lungul timpului, nu mai putin de 250  de milioane de produse ajungand in casele clientilor.

Pentru a va face o parere cat mai concreta despre valorile dupa care se ghideaza acest brand, dar si pentru a vedea parerile clientilor despre produse, va invitam sa vizionati clipul urmator:

Stilul de viata modern este inteles foarte bine de cei de la Beko. Marturie sunt solutiile tehnologice de varf, care raspund celor mai exigente pretentii. Increderea este sporita de asistenta post-vanzare. Toate standardele Uniunii Europene sunt respectate cu strictete, aceste produse fiind testate atent de institutiile abilitate.

Promotie Beko

Promotie Beko

 

Pentru a vedea modalitatea de obtinere a cestei garantii dar si pentru a alege din seria de produse ce beneficiaza de aceasta promotie, va indrumam catre cel mai mare retailer online din Romania. (Click!)

Pentru a afla cat mai multe despre aparatura de bucatarie Beko, va invitam sa cititi o serie de review-ri la cuptoare, plite si aragazuri, facute de site-ul nostru. In acelasi timp, incercam sa va indrumam catre cele mai bune preturi si cei mai siguri comercianti.

 


About the Author

Radu Fusea


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)