Electrocasnice Hotpoint – 5 ani garantie, fara costuri suplimentare

2
Posted February 24, 2015 by Radu Fusea in Promotii
promotie hotpoint

Brand-ul Hotpoint

Echivalent al mult mai cunoscutului brand italian Indesit, Hotpoint este lider indiscutabil pe piete ca cele italiene, englezesti si rusesti, pe gama electrocasnicelor. Hotpoint a fost fondat in 1911 in California si a intrat pe piata Marii Britanii in 1920, piata pe care a cunoscut cel mai mare succes, in sepcial pe gama frigiderelor si a masinilor de spalat. In anul 2014, in America de Nord, s-a semnat un acord pentru preluarea brand-ului de catre Electrolux, pentru suma de 3.3 miliarde de dolari. Aceasta companie s-a remarcat de-a lungul timpului prin eficienta, fiabilitate si functionalitate, facand multumiti milioane de clienti.

istorie_brand_hotpoint

Promotie Hotpoint

Cumparand unul din produsele electrocasnice Hotpoint, vei beneficia de 5 ani garantie, fara costuri suplimentare. Nu va trebui decat sa inregistrati produsul cumparat, pe site-ul Hotpoint Romania.

Pentru a vedea valabilitatea perioadei promotionale dar si mai multe detalii despre electrocasnicele Hotpoint, va indrumam catre cel mai mare retailer online din Romania. Il puteti accesa printr-un simplu (Click!). Veti fi surprinsi sa observati ca pe langa aceasta garantie extinsa, veti beneficia si de discount-uri de pana la 20% si transport gratuit la articolele comandate. 

Pentru a va forma o parere de asamblu despre aceste produse ultra-moderne, atat din punct de vedere al tehnologiei cat si al designului, va invitam sa vizionati clipul de mai jos:

Va reamintim ca site-ul nostru incearca sa indrume vizitatorii catre cele mai bune produse si promotii, garantand pentru cei mai siguri comercianti. Review-rile facute sunt cat se poate de obiective si corecte.

 


About the Author

Radu Fusea


2 Comments


  1.  
    Marius

    Eu detin 2 articole Hotpoint si sunt multumit de ele. Au pretul oarecum mai mare decat cele din game similare dar cred ca se justifica prin fiabilitate 🙂
  2.  
    Ioana

    Si eu am de 3 ani un cuptor Hotpoint si sunt foarte mulutmita. L-am cumparat la o promotie si am platit un pret avantajos.. pe vremea aia erau mai rare promotiile la electrocasnice insa am avut noroc

Leave a Response


(required)