Promotie Arctic. Testeaza orice produs timp de 30 de zile!

0
Posted March 7, 2015 by Radu Fusea in Promotii
Promotie Arctic

Promotie Arctic

Pana la data de 30 iunie 2015, poti testa orice produs Arctic, timp de 30 de zile. Indiferent de motivul din care doresti sa nu-l mai achizitionezi, primesti banii inapoi! Arctic iti va ridica produsul de la domiciliu si iti va achita contravaloarea acestuia. In aceasta promotie intra toata gama de produse:

Pentru a vedea termenii si regulamentul complet al campaniei, va indrumam catre principalul retailer online din Romania. Trebuie sa mentionam ca in cazul unei comenzi, transportul va fi gratuit si se va realiza in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului.

Despre Arctic

Arctic este o companie 100% romaneasca ce produce, de mai bine de 40 de ani, aparatura electrocasnica de inalta calitate. Succesul acestei companii, in vremurile atat de tulburi, prin care a trecut tara noastra in ultimele 4 decenii, se datoreaza faptului ca acest brand a inteles nevoile consumatorilor sai. Evolutia brand-ului a condus catre o maturitate solida, concretizata prin prezenta tot mai numeroasa in casele a sute de mii de romani. Studiile arata ca 80% dintre conationali detin cel putin un produs Arctic. In prezent se claseaza in top 100 companii cu capital Romanesc, fiind lider detasat pe piata locala a electrocasnicelor, cu o prezenta pe piata de aproximativ 35%. Produsele care ies pe poarta fabricii din Gaesti nu merg doar catre import, ci un procent apreciabil ia drumul exportului. Nu mai putin de 80% din productia anuala de frigidere este destinata consumatorilor din afara granitelor tarii.

Pentru a intelege mai bine ce inseamna tehnologia Arctic, va sfatuim sa vizualizati clipul de mai jos:

Consumatorul roman trebuie sa constientizeze ca tara noastra a inceput sa livreze calitate. Datorita mainii de lucru ieftine, preturile aparatelor electrocasnice sunt net inferioare celor produse in spatiul extracomunitar si noi ar trebui sa fim principalii beneficiari ai acestui lucru. Site-ul nostru indruma cumparatorii catre produsele romanesti, punand astfel umarul la consolidarea industriei romanesti.

 


About the Author

Radu Fusea


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)