Lichidare de stoc eMAG – Stock Busters

0
Posted March 19, 2015 by Radu Fusea in Promotii
Lichidare-de-stoc-emag

O noua campanie de reduceri se deruleaza la marele retailer online eMAG. Se pare ca este vorba despre o noua lichidare de stoc, numele campaniei fiind sugestiv – “numaratoare inversa a stocurilor”. Site-ul nostru a verificat cateva preturi pentru a va putea spune daca aceasta campanie este un reala sau una fictiva, mai exact, daca produsele chiar sunt reduse. Ei bine, se pare ca majoritatea articolelor se gasesc in aceasta perioada, 16-31 martie, la un pret sub cel al concurentei. La doar cateva zile de la Ziua Cumparaturilor Online, eMAG surprinde cu un nou val de reduceri, majoritatea dintre ele, mai avantajoase. Acest lucru poate sugera faptul ca prima campanie n-a avut succesul scontat si asta nu poate fi decat in avantajul cumparatorilor.

Categoriile care intra in aceasta lichidare de stoc eMAG:

Trebuie mentionat faptul ca nu toate articolele de pe site-ul eMAG intra la aceasta lichidare de stoc. De asemenea, daca doriti de ceva timp sa achizitionati un articol, trebuie sa stiti ca timpul se scurge si acesta este unul din momentele oportune sa-l cumparati. Nu asteptati pana la finalul campaniei pentru ca deja anumite articole au disparut din oferta eMAG.

In plus, o noua facilitate pentru cumparatorii ce participa la aceasta lichidare de stoc eMAG, o reprezinta ratele fara dobanda. In functie de cardul prin care achitati, puteti beneficia de pana la 12 rate fara sa inapoiati un leu in plus fata de valoarea produsului.

rate-fara-dobanda-emag

Pentru a studia intreaga gama de produse ce participa la aceasta lichidare de stoc eMAG va rugam sa urmati link-ul urmator -> Stock Busters 


About the Author

Radu Fusea


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)