La ofertă

Aragaz Beko CSG52120DX, Gaz, Aprindere Electrica, Dispozitiv Siguranta, Grill, Rotisor, 50 cm, Inox

Aragaz Beko CSG52120DX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Beko CSG52120DX este un aragaz clasic, cu functionaitate simpla si performante apreciabile. Acesta dispune de cateva elemente eficiente si un aspect imbunatatit, fapt ce ii confera sansa de a lua fata principalelor produse competitoare. Vom incerca sa va oferim in cele ce urmeaza un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Beko CSG52120DX dispune de 4 arzatoare alimentate pe gaz, de diverse dimensiuni si puteri. Pentru compensarea nevoilor aduse de aceasta resursa inflamabila, plita a fost echipata cu supape speciale, menite sa opreasca instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii si cu sistem de aprindere electrica, prin scanteie. Gratarele sunt ferme, ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti iar suprafata din inox a plitei prezinta o rezistenta sporita la conditiile dure carora se supune.

Cuptorul aragazului Beko CSG52120DX este alimentat tot pe gaz si dispune de sisteme de aprindere si siguranta similare celor din cazul plitei. In plus, la nivelul acestuia intalnim si alte elemente ce vor aduce un plus de eficienta procesului culinar. Grill-ul pe gaz va ajuta sa gatiti corect, in special, bucatile mari de carne. Astfel, veti putea obtine alimente fragede la interior si crocante la exterior. Rotisorul face un lucru similar, doar ca ofera o coacere mai uniforma. Timer-ul va garanteaza ca nu veti mai uita alimentele in cuptor mai mult decat este cazul, acesta oprind procesul de gatit la momentul oportun, imediat dupa scurgerea timpului presetat. Termostatul va ofera sansa de a avea un control mai bun asupra temperaturii interioare.

Concluzia noastra este ca Beko CSG52120DX reprezinta un aragaz cu functionalitate extrem de simpla dar cu performante apreciabile. Acesta dispune de toate elementele necesare pentru un proces culinar sigur si eficient. Luand in considerare toate caracteristicile sale, va putem spune ca pretul propus este unul extrem de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Beko CSG52120DX. 

Specificatii tehnice

Plita

Alimentare plita:Pe gaz
Numar arzatoare:4
Aprindere electrica arzatoare:Da
Siguranta:Da
Arzator mare:1
Arzator mic:1
Arzator normal:2
Gratar:Da

Cuptor

Grill:Da
Rotisor:Da
Alimentare cuptor:Gaz
Aprindere electrica cuptor:Da
Timer:Da
Iluminare cuptor:Da
Siguranta cuptor:Da
Termostat:Da

Accesorii

Capac:Sticla
Tava:1 tava emailata
Gratar cuptor:Da
Sertar inferior pentru vase:Da

Detalii tehnice

Inox:Da
Culoare:Inox
Dimensiuni (IxLxA cm):85 x 50 x 60
Latime (cm):50

Aragaz Beko CSG52120DX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search