La ofertă

Aragaz Electrolux EKG51154OW, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere integrata plita si cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Alb

Aragaz Electrolux EKG51154OW

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Electrolux EKG51154OW este un aragaz clasic, atat din punct de vedere functional, cat si din cel estetic. Chiar daca acesta nu ofera functii sofisticate, reuseste pe baza unor sisteme simple sa ofere performante culinare superioare.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Electrolux EKG51154OW este alimentata pe gaz si ofera 4 arzatoare de dimensiuni diferite, ce dezvolta un interval de puteri suficient de mare pentru a putea acoperi orice tip de procedeu culinar. Datorita faptului ca discutam despre o resursa inflamabila, plita a fost echipata cu supape speciale de siguranta, ce vor opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. De asemena, intalnim si un sistem de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton. Gratarele sunt suficient de ferme iar forma acestora confera stabilitate vaselor inc are gatiti. In plus, acestea sunt detasabile individual, favorizand curatarea locala.

Cuptorul aragazului Electrolux EKG51154OW este alimentat tot pe gaz si ofera sisteme de aprindere si siguranta, similare celor din cazul plitei. Chiar daca nu putem vorbi despre o coacere la fel de performanta precum cea oferita de un cuptor electric, la acest nivel intalnim cateva elemente adjuvante, cu real impact in sporirea calitatii procesului culinar. In primul rand, cuptorul este echipat cu grill si rotisor, doi aliati de nadejde, in special, atunci cand doriti sa gatiti bucatile mari de carne. Gratie acestora, veti putea obtine alimente fragede la interior si crocante la exterior. Timer-ul va ajuta sa presetati durata procesului culinar pentru a evita arderea alimentelor.

Concluzia noastra este ca Electrolux EKG51154OW reprezinta un aragaz destul de bine echilibrat din punct de vedere al raportului calitate/pret. Acesta ofera o functionalitate simpla si sigura, reusind sa duca la bun sfarsit orice procedeu culinar. In schimb, ne-am fi dorit putin mai mult de la capitolul estetic.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Electrolux EKG51154OW. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Alimentare plita:Pe gaz
Numar arzatoare:4
Aprindere electrica arzatoare:Da
Siguranta:Da
Arzator mare:1
Arzator mic:1
Arzator normal:2
Putere arzator mare:3 kW
Putere arzator mic:1 kW
Putere arzator normal:2 kW

 

Grill:Da
Rotisor:Da
Alimentare cuptor:Gaz
Aprindere electrica cuptor:Da
Capacitate (l):53
Siguranta cuptor:Da
Incalzire inferioara:Da

 

Capac:Metalic

 

Culoare:Alb
Dimensiuni (IxLxA cm):85.5 x 50 x 60

 

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Electrolux EKG51154OW

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search