La ofertă

Aragaz Hansa FCCW54009, Vitroceramic, 4 Zone de gatit, Grill, Clasa A, 50 cm, Alb

Aragaz Hansa FCCW54009

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa FCCW54009 este un aragaz electric destul de interesant, prin prisma caracteristicilor oferite la un pret atractiv. Acesta are un aspect modern si o eficienta energetica pe masura. In plus, ofera performante culinare net superioare alternativei clasice, pe gaz.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Hansa FCCW54009 este alimentata electric, motiv pentru care putem vorbi despre un plus de siguranta si o mai buna stabilitate a vaselor, care nu mai au nevoie sa fie pozitionate pe gratare. Acest lucru faciliteaza si curatarea suprafetei de lucru, o suprafata perfect neteda, ce nu ofera aderenta murdariei. Trebuie sa va spunem ca noua generatie de plite Hansa au fost proiectate pe baza materialelor ecologice, aducand beneficii mediului inconjurator, prin eliminarea arsenicului si a metalelor grele din compozitia acestora. Chiar daca intervalul de puteri nu este unul impresionant, fiind cuprins intre 1.2-1.7 kW, timpul necesar atingerii punctului de fierbere este similar cu cel al unei plite pe gaz, de mare putere, gratie transferului mai eficient de caldura.

Cuptorul aragazului Hansa FCCW54009 este alimentat tot electric si pe langa beneficiile unui plus de siguranta sau ale unei aprinderi facile, amintim avantajul major, acela al coacerii uniforme si rapide. La acest nivel, performantele culinare sunt net superioare cuptoarelor pe gaz. Capacitatea cavitatii interioare este una impresionanta, urcand pana la 69 l. Grill-ul, impreuna cu sistemul de convectie a aerului fierbinte ofera rezultate remarcabile atunci cand doriti sa gatiti corect bucatile mari de carne. Cu ajutorul acestora, veti putea obtine alimente fragede la interior, invelite in crusta crocanta la exterior. In rest, veti putea jongla cu functiile de incalzire inferioara/superioara raportandu-va la tipul retetei dorite.

Concluzia noastra este ca Hansa FCCW54009 reprezinta un aragaz electric modern, cu performante apreciabile. Acesta are o eficienta energetica foarte buna, lucru ce va ajuta sa amortizati in timp investitia. Pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Hansa FCCW54009. 

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita:Electric
Numar arzatoare:4
Arzator mic:2
Arzator normal:2
Putere arzator mic:1.2 kW
Putere arzator normal:1.7 kW

 

CUPTOR

Grill:Da
Alimentare cuptor:Electric
Capacitate (l):69
Iluminare cuptor:Da
Incalzire inferioara:Da
Incalzire superioara:Da

ACCESORII

Tava:Da
Gratar cuptor:Da
Sertar inferior pentru vase:Da
Accesorii:Tava Procook 1 tava adanca

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare:Alb
Dimensiuni (IxLxA cm):50 x 85 x 60
Greutate (Kg):32
Latime (cm):50
Clasa de energie:A

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Hansa FCCW54009

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search