La ofertă

Aragaz Hansa FCGW51090, 4 Arzatoare, Gaz, 50 cm

Aragaz Hansa FCGW51090

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa FCGW51090 este un aragaz low cost, care isi propune satisfacerea nevoilor de baza din segmentul culinar, fiind foarte eficient din punct de vedere energetic. Din punct de vedere estetic a suferit cateva imbunatatiri, in sensul ca muchiile au fost rotunjite, depasind partial tiparele clasice.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita aragazului Hansa FCGW51090 dispune de 4 arzatoare alimentate pe gaz, de diverse dimensiuni, acestea dezvoltand un interval generos de puteri. Din pacate, nu intalnim un sistem de aprindere electrica prin scanteie si nici supapele de siguranta ce insotesc, de obicei, arzatoarele alimentate pe baza resursei inflamabile. Gratarul este monobloc, astfel ca in cazul necesitatii curatarii unei anumite zone a pleitei, va trebui indepartat in intregime. De asemenea, acesta se poate dovedi instabil pentru vasele de mici dimensiuni, precum ibricele. Plita si capacul sunt confectionate din email, astfel ca durata lor de viata va fi una indelungata.

Cuptorul aragazului Hansa FCGW51090 este alimentat tot pe gaz si la fel ca in cazul plitei, nu intalnim cele doua sisteme de aprindere si siguranta. In schimb, intalnim un element la care nu ne-am fi asteptat avand in vedere segmentul de pret pe care este comercializat acest aragaz. Este vorba despre un rotisor care va va ajuta sa gatiti perfect bucatile mari de carne, carora le va conferi uniform acea crusta crocanta la exterior, fara a le usca la interior. Functia de Steam Cleaning este, de asemenea, o specificatie surprinzatoare, aceasta facilitand curatarea cavitatii interioare. Mai exact, va topi murdaria prin intermediul aburilor, urmand ca dumneavoastra sa indepartati definitiv reziduurile cu simpla laveta umeda.

Concluzia noastra este ca Hansa FCGW51090 reprezinta un aragaz economic, atat din punct de vedere al investitiei, cat si din cel al eficientei energetice. Acesta surprinde placut prin functiile implementate la nivelul cuptorului, insa, dezamageste prin lipsa sistemelor de aprindere si siguranta. Una peste alta, pretul la care se vinde este unul destul de atractiv, mai ales pentru persoanele in cazul carora nivelul pretentiilor este direct proportional cu bugetul disponibil, adica unul redus.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru aragazul Hansa FCGW51090.

Specificatii tehnice

PLITA

Alimentare plita:Gaz
Numar arzatoare:4
Arzator mare:1
Arzator mic:1
Arzator normal:2

 

CUPTOR

Alimentare cuptor:Gaz
Capacitate (l):58

 

ACCESORII

Capac:Metalic
Tava:1 x tava plata
Gratar cuptor:1

 

SPECIFICATII TEHNICE

Culoare:Alb
Dimensiuni (IxLxA cm):85 x 50 x 60
Greutate (Kg):35
Latime (cm):50
Clasa de energie:A

MANUAL UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Aragaz Hansa FCGW51090

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search